Pariet

Pariet-dk

Aktivt stof: Rabeprazol

Dosering: 20 mg

Pris: €26,17 – €119,36

Overfladisk gastritis, hyperaciditet, irritabel tyktarm, halsbrand, kvalme – lyder disse syndromer bekendt? Så har du helt sikkert brug for en medicin, der lægger sig rundt om mavetarmkanalens vægge og udfylder de beskadigede områder, forhindrer dem i at komme i kontakt med syre og skadelige fødevarer og giver dem mulighed for at hele. Det pågældende middel er den velkendte protonpumpehæmmer Dansk Pariet. I denne artikel vil du opdage alle dets virkninger og egenskaber, dets anvendelse i forskellige situationer og svarene på de hyppigst stillede spørgsmål om lægemidlet, herunder hvor man kan købe det i Danmark til den bedst mulige pris og uden recept.

Hvor kan man købe Pariet En Danmark

Du kan købe medicinen online eller på et almindeligt apotek. Det eneste spørgsmål, du skal stille dig selv, er, om du foretrækker komfort og bekvemmelighed eller spild af tid på at søge efter medicinen på normale apoteker. Vi tilbyder dig muligheden for at gennemse alle medicinens egenskaber i ro og mag, vælge den mængde, du har brug for, og med blot et par klik bestille den ønskede medicin direkte fra dit eget hjem. I dette tilfælde behøver du ikke engang at tage yderligere skridt, da du kun behøver at bruge et par minutter på at udfylde ordreformularen for at købe medicinen, og vores ledere vil hurtigt behandle din anmodning, besvare alle dine spørgsmål og sende medicinen til den adresse, du har angivet.

Kan jeg købe Parietiet uden recept fra et online apotek?

For Parietiet, som for enhver anden receptpligtig medicin, kan apoteket kræve en recept, og hvis du ikke har en, kan apoteket ikke opfylde ordren. På vores apotek vil du ikke have dette problem, fordi vi stoler på vores kunder, og vi ved, at du ikke vil købe medicin uden at konsultere din læge først, så du kan bestille medicinen uden recept og modtage den inden for et par dage.

Overkommelige priser på medicin

Vores apotek tilbyder altid lavere priser end normale apoteker, fordi vi ikke har de samme omkostninger til leje af lokaler til eksternt apotek og vedligeholdelse af personale, og medicin leveres direkte fra lagrene hos vores partnere – lægemiddelproducenter. Dette giver dig mulighed for at drage fordel af alle fordelene: ud over den bedste pris på medicin tilbyder vi dig yderligere rabatter og bonusser. Og hvis du køber en stor æske med 360 tabletter, vil du føle dig meget heldig, fordi det er den billigste!

Anonymitet

Anonymitet ved køb af medicin fra et onlineapotek kan opnås, fordi du kan bestille hjemmefra uden at skulle afsløre din identitet og sygehistorie for fremmede på apoteket. For at sikre fortrolighed, når du køber medicin fra vores onlineapotek, kan du vælge at betale kontant ved levering og få arrangeret en anonym ekspreslevering uden dit navn på pakken.

Hvad Pariet er, og hvordan det påvirker kroppen

Pariet er varemærket for ranitidin, som virker ved at blokere virkningen af histamin på H2-receptorerne i maven, hvilket reducerer mængden af syre, der udskilles af maven. Dette kan hjælpe med at reducere symptomer forbundet med overskydende syre, såsom halsbrand, mavesmerter, kvalme og andre.

Indikationer

Indikationer er mavesår med lokalisering i mavesækken eller tolvfingertarmen, gastroøsofageal reflukssygdom (øsofagealt mavesår, erosiv øsofagitis). Lægemidlet anvendes også i kombination med antibakterielle midler til udryddelse af Helicobacter pylori hos patienter med mavesår og kronisk gastritis, til heling af den ulcerative defekt og til forebyggelse af tilbagefald af Helicobacter pylori-associeret mavesår.

Kontraindikationer for brug

Lægemidlet har klart definerede kontraindikationer. Disse omfatter individuel følsomhed over for rabeprazol eller substitueret benzimidazol, såvel som over for ethvert af hjælpestofferne i præparatet, graviditet og amning samt alder under 18 år.

Før behandlingen påbegyndes, skal du tale med din læge og informere ham/hende om eventuelle sygdomme, allergier eller medicin, du tager. Dette vil hjælpe med at ordinere et sikkert behandlingsregime og undgå at tage medicin, der ikke bør tages på samme tid.

Bivirkninger

Lægemidlet tolereres generelt godt af patienterne, men bivirkninger som hovedpine, diarré og kvalme, rhinitis, mavesmerter, asteni, flatulens, pharyngitis, opkastning, rygsmerter, svimmelhed, influenzasyndrom, infektioner, hoste, forstoppelse og søvnløshed er blevet rapporteret i nogle tilfælde. Mindre hyppigt er der rapporteret om hududslæt, myalgi, brystsmerter, mundtørhed, dyspepsi, øget nervøs ophidselse, somnolens, bronkitis, bihulebetændelse, kulderystelser, bøvsen, muskelkramper i læggen, urinvejsinfektioner, artralgi og feber. I særligt sjældne tilfælde er der rapporteret om anoreksi, gastritis, vægtøgning, depression, kløe, stomatitis og øget svedtendens.

I tilfælde af bivirkninger skal du kontakte skadestuen eller lægen.

Dosering og administration

Tabletterne skal tages om morgenen, før måltiderne, uden at tygge eller knuse dem og med rigeligt vand.

Kontakt din læge, før du starter behandlingen, da den dosis, du har brug for, muligvis ikke er den samme som den ordinerede dosis.

Ved aktivt mavesår i maven og tolvfingertarmen og gastroøsofageal reflukssygdom eller gastroøsofageal reflukssår ordineres 20 mg en gang dagligt om morgenen. Den gennemsnitlige varighed af brugen af præparatet er 4 uger (i mangel af helbredelse – op til 8 uger). Vedligeholdelsesdosis ved GERD er 20 mg dagligt i en længere periode.

Ofte stillede spørgsmål

Patienter har ofte mange spørgsmål om, hvordan de skal tage medicinen, hvornår den virker, og om den skal tages før eller efter et måltid. Lad os besvare disse spørgsmål sammen.

Hvor mange gange om dagen skal man tage medicinen?

I de fleste tilfælde tages medicinen en gang om dagen, men du bør følge din læges anvisninger.

Hvor mange dage skal man tage medicinen?

Afhængigt af diagnosen tages medicinen i 1 til 8 uger. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt med en vedligeholdelsesdosis af medicinen, som tages i en længere periode. Under alle omstændigheder skal medicinen tages nøjagtigt som foreskrevet.

Når medicinen virker

Medicinen virker inden for en time.

Hvornår skal man tage medicinen: Før eller efter et måltid

Det anbefales at tage medicinen om morgenen før et måltid. Hverken tidspunkt på dagen eller fødeindtagelse har vist sig at have nogen effekt på rabeprazols aktivitet, men det anbefalede tidspunkt på dagen hjælper med at forbedre efterlevelsen. Prøv at tage medicinen på samme tidspunkt af dagen.

Hvad man ikke må spise, når man tager rabeprazol

Mens du tager denne medicin, skal du følge en særlig diæt, der er ordineret af din læge.