Pristiq

Aktivt stof: Desvenlafaxin

Dosering: 100 mg, 50 mg

Pris: €25.55 – €464.11

Pristiq er en selektiv serotonin- og noradrenalin-genoptagelseshæmmer, der anvendes til behandling af depression. Du kan købe Pristiq til den laveste pris i Danmark, med hurtig levering til det leveringssted, der passer dig på vores online apotek – muligheden for at købe uden recept, at bestille kontant ved levering og en venlig service til vores kunder!

Hvad er Pristiq?

Pristiq er en tablet med langsom frigivelse, der bruges til behandling af depression. Den fås i doser på 50 mg og 100 mg. Det vigtigste aktive stof er desvenlafaxin, som øger mængden af serotonin og noradrenalin i centralnervesystemet ved at hæmme genoptagelsen af dem.

Indikationer

Behandling af depression og psykiske lidelser hos voksne. Påbegyndelse af behandling kan være ledsaget af selvmordsadfærd, og patienten bør overvåges.

Dosering og indgivelsesmåde for Pristiq

Den anbefalede dosis er 50 mg én gang dagligt, uafhængigt af måltider. Tabletterne skal tages på samme tidspunkt hver dag. Hvis det er nødvendigt, kan dosis øges gradvist op til maksimalt 400 mg om dagen under opsyn af en læge.

Kontraindikationer

Pristiq må ikke bruges til behandling af: bipolar lidelse, lever- og nyresygdom, hjertesygdom, forhøjet blodtryk, forhøjet kolesteroltal, tidligere slagtilfælde, snævervinklet glaukom, krampeanfald eller epilepsi, blødningsforstyrrelser, lavt natriumniveau i blodet, samtidig med andre antidepressiva.

Bivirkninger

Indtagelse af desvenlafaxin kan forårsage bivirkninger: appetitløshed, svimmelhed, hovedpine, kvalme, opkastning, tinnitus, døsighed, tremor, nedsat opmærksomhed, paræstesi, kramper, takykardi, rødmen, gaben, erektil dysfunktion, asteni, feber, øget træthed.