Bupron SR

Bupron SR-dk

Aktivt stof: Bupropion

Dosering: 150 mg

Pris: €54.80 – €440.57

MedicinenBupron SR bruges til at behandle og forebygge tilbagefald af depression. I vores online apotek kan du købe Bupron SR med en garanti for kvalitet og til en lav pris. Hvorfor os? Du får medicin uden recept, hurtig levering i hele Danmark, venlig service og alt, hvad der er nødvendigt for kundens bekvemmelighed.

Hvad er Bupron SR?

Bupropion SR er et antidepressivt middel, hvis vigtigste aktive ingrediens er bupropion. Det fås som en tablet med forlænget udløsning med en dosis på 150 mg. Det bruges til at behandle forskellige former for depression og til at forebygge tilbagefald af sygdommen.

Indikationer for brug

Bupron SR anvendes til behandling af depression og til forebyggelse af forværring og tilbagefald af depression.

Brugsanvisning og dosering

Bupropion tabletter skal tages hele uden at tygges eller knuses, da dette medfører risiko for krampeanfald. Startdosis er 150 mg, fortrinsvis om morgenen, én gang dagligt. Om nødvendigt øges den daglige dosis til 300 mg for at opnå en terapeutisk effekt.

Hvis behandlingen ikke har den ønskede effekt, kan dosis øges til maksimalt 450 mg én gang dagligt.

Behandlingen kan fortsættes i op til et år, men ikke mindre end seks måneder.

Kontraindikationer

Foreskriv ikke tabletterne i tilfælde af overfølsomhed over for en hvilken som helst komponent i præparatet, epileptiske anfald, pludselig tilbagetrækning af beroligende midler eller alkohol, bulimi, anoreksi, samtidige MAO-hæmmere, alder under 18 år.

Bivirkninger

Mulige bivirkninger Urticaria, allergi, angioneurotisk ødem, bronkospasme, anafylaktisk chok, vægttab, anoreksi, ændringer i blodsukkerniveauet, søvnløshed, angst, hallucinationer, tremor, hovedpine, svimmelhed, ataksi, besvimelse, takykardi, hypotension, palpitationer, hepatitis, gulsot, kvalme, opkastning, synsforstyrrelser, tinnitus, forstoppelse, mavesmerter, forstoppelse, feber, urinvejsforstyrrelser.