Trandate

Trandate-dk

Aktivt stof: Labetalol

Dosering: 100 mg

Pris: €47.30 – €238.40

Hvis du lider af forhøjet blodtryk, er du sikkert bekendt med næsten alle de lægemidler, der markedsføres til behandling af denne lidelse. Selvfølgelig er du også bekendt med det hurtige og effektive lægemiddel Trandate, som er velkendt i Danmark, ikke? Så læs videre og find svarene på alle dine spørgsmål.

Og hvis du allerede kender dette lægemiddel, hvis du kender den dosis, du har brug for, og behandlingens varighed, foreslår vi, at du ikke tøver med at købe det fra vores onlineapotek til en god pris, med hurtig levering og uden recept.

Hvad er Trandate?

Trandate, med den aktive ingrediens labetalol, er en betablokker. Men i modsætning til andre lignende lægemidler har det en hurtig antihypertensiv virkning og hjælper med at sænke blodtrykket ret hurtigt.

Indikationer

Lægemidlet er ordineret til at reducere blodtrykket hos hypertensive i forskellige grader.

Kontraindikationer til brug

Lægemidlet er kontraindiceret hos patienter med overfølsomhed over for labetalol eller enhver anden komponent i lægemidlet, svær hjertesvigt, atrioventrikulær blok. Må ikke anvendes under graviditet og amning.

Særlig forsigtighed bør udvises hos patienter med bronkialastma. Desuden bør personer med overfølsomhed over for azofarvestoffer, acetylsalicylsyre, gigt og smertestillende midler (prostaglandinhæmmere) ikke tage denne medicin.

Bivirkninger

De vigtigste bivirkninger er svimmelhed, hovedpine, kvalme, opkastning, fordøjelsesproblemer, træthed, sløvhed og kløe. Hvis bivirkningerne ikke forsvinder over en længere periode, eller hvis du bemærker alvorlige bivirkninger, skal du kontakte din læge.

Brugsanvisning og dosering

Konsulter din læge før behandling. Baseret på alle diagnostiske procedurer vil din læge være i stand til at give dig en korrekt diagnose og ordinere en individuel dosering af produktet, som kan afvige fra dem, der er angivet nedenfor.

Tabletterne skal tages oralt sammen med et måltid og rigeligt med vand.

Den sædvanlige dosis er 100 mg 2-3 gange om dagen. Den gennemsnitlige daglige dosis er 600-1000 mg i 2-4 doser.

Som vedligeholdelsesbehandling tages medicinen to gange om dagen: en tablet om morgenen og en om aftenen.