Moduretic

Moduretic-dk

Aktivt stof: Hydrochlorothiazide

Dosering: 50 mg

Pris: €48.34 – €205.93

Personer med forhøjet blodtryk er ofte nødt til at tage diuretika ud over blodtrykssænkende medicin. I nogle tilfælde kan et produkt være både blodtrykssænkende og vanddrivende. Helten i denne historie er Moduretic, som er velkendt og godkendt af mange i Danmark. Det ordineres ofte sammen med blodtrykssænkende medicin og er beregnet til at reducere mængden af væske i kroppen i tilfælde af forhøjet blodtryk, hjertebetændelse og ascites.

Læs nedenfor om alle egenskaberne ved dette ekstraordinære lægemiddel, og hvis du er bekendt med dets virkning og har brug for at købe en ny pakke – tøv ikke, bestil den hellere her på siden og få de billigste priser med hurtig levering til enhver region i Danmark. Og ved du hvad mere? Når du bestiller medicin på vores onlineapotek, har du en eksklusiv mulighed for at bestille medicinen uden recept.

Hvor kan man købe Moduretic i Danmark

Du kan købe Moduretic fra alle apoteker, hvor det er tilgængeligt. Men leder du efter, hvor du kan købe stoffet billigt, hurtigt og uden at skulle vandre rundt på apoteker? Vi mener, at alle dine spørgsmål er blevet besvaret bekræftende, så vi foreslår, at du komfortabelt bestiller lægemidlet uden at rejse dig fra din hyggelige, bløde lænestol og placere en ordre online på vores hjemmeside med blot et par klik.

Kan jeg købe Moduretic uden recept fra et online apotek?

Moduretic er receptpligtig medicin. Men vi stoler på dig, og derfor giver vi dig mulighed for at købe lægemidlet fra vores online apotek uden recept og få det leveret så hurtigt som muligt til den adresse, du angiver.

Overkommelig produktpris

Prisen på Moduretic i vores apotek vil gøre dig behageligt glad, fordi vi tilbyder vores kunder gode rabatter og gør vores bedste for at få dig til at komme tilbage til os for at købe igen og igen. Billigt, fordelagtigt og behageligt: det er de grundlæggende principper for vores arbejde.

Anonymitet

Et attraktivt træk ved at købe medicin fra et onlineapotek er anonymitet, som får kunderne til at føle sig trygge, når de bestiller medicin mod refusion.

Hvad er Moduretic?

Moduretic er et effektivt lægemiddel med to aktive ingredienser, amilorid og Hydrochlorothiazide. Takket være kombinationen af disse komponenter har lægemidlet en mild hypotensiv virkning og forhindrer tab af kalium og magnesium. Mangel på disse sporstoffer forårsager livstruende arytmier.

Indikationer

Hvordan og under hvilke forhold anvendes medicinen?

Som et diuretikum i tilfælde af hypertension (konstant stigning i blodtrykket), hjertesvigt, ødemsyndrom i levercirrhose og ascites (ophobning af væske i bughulen).

Lægemidlet ordineres hovedsageligt i kombination med andre diuretika.

Amilorid øger den vanddrivende effekt og reducerer risikoen for hypokaliæmi (lavt kaliumniveau i blodet).

Kontraindikationer for brug

Som al anden medicin har Moduretic veldefinerede kontraindikationer. Disse omfatter overfølsomhed over for det aktive stof eller enhver komponent i produktet, hyperkaliæmi (højt kaliumniveau i blodet) og diabetes. Medicinen bør ikke anvendes under graviditet (fordi diuretika ikke forhindrer udviklingen af gravid toksæmi), under amning og til børn under 14 år.

Forsigtighed tilrådes hos patienter med nedsat nyrefunktion (anuri, akut nyresvigt, alvorlig progressiv nyresygdom og diabetisk nefropati) eller nedsat leverfunktion, med risiko for respiratorisk eller metabolisk acidose. Blodniveauet af kalium, natrium, klorid, urinstof, kreatinin, glukose og urinsyre bør overvåges ved langtidsbrug.

Kontakt din læge, før du starter behandlingen. Sørg for at oplyse om eventuelle sygdomme eller allergier og den medicin, du tager. Dette vil hjælpe din læge med at vælge det rigtige behandlingsregime og undgå brug af gensidigt udelukkende medicin.

Bivirkninger af lægemidlet

Brug af lægemidlet kan forårsage bivirkninger såsom: hjerterytmeforstyrrelser, nedsat blodtryk, myokardieinfarkt, hovedpine, svaghed, depression, søvnforstyrrelser, hypotension, arytmi, dyspeptiske lidelser, gigt, ledsmerter, kramper, nyredysfunktion, hyperkaliæmi, hyponatriæmi, dehydrering, kvalme, dyspepsi, diarré, flatulens, mundtørhed, gingival hyperplasi, gastritis, pancreatitis. Gulsot, dysfunktion, synsforstyrrelser, konjunktivitis, besvimelse, hududslæt, kløe, erytem, dermatitis, øget daglig urinproduktion, nykturi, anæmi er også almindelige. Seksuel dysfunktion er blevet observeret i nogle tilfælde.

Bivirkningerne forsvinder normalt, når lægemidlet seponeres. I tilfælde af bivirkninger anbefales det dog at kontakte din læge eller søge akut lægehjælp.

Dosering og administration

Tabletterne skal tages oralt sammen med mad og skylles ned med den nødvendige mængde vand.

Kontakt din læge før behandling. Det er ham, der, baseret på alt det diagnostiske arbejde, kan stille en korrekt diagnose og ordinere en individuel dosering af lægemidlet, som kan afvige fra dem, der normalt ordineres.

Generelle anbefalinger: Tag 1-2 tabletter 1-2 gange om dagen. Hvis det er nødvendigt, kan dosis øges til 4 tabletter dagligt.
Hypertension: standarddosis er 1 tablet om dagen, taget i en eller to doser.

Ødemer af kardial oprindelse: Behandlingen bør påbegyndes med 1 tablet dagligt. Dosis kan øges om nødvendigt, men bør ikke overstige 2 tabletter om dagen. Når den ønskede vanddrivende effekt er opnået, bør dosis reduceres til vedligeholdelsesbehandling. Under vedligeholdelsesbehandling kan lægemidlet tages intermitterende efter lægens anvisning.

Levercirrose med ascites: Start behandlingen med 1 tablet dagligt. Om nødvendigt øges dosis gradvist, indtil den ønskede vanddrivende effekt er opnået, men bør ikke overstige 2 tabletter om dagen.

For at reducere sandsynligheden for bivirkninger i forbindelse med brug af diuretika er en gradvis reduktion af patientens kropsvægt særlig ønskelig.

Ofte stillede spørgsmål

Vi forsøger alle at finde ud af så meget som muligt om det, vi skal gøre, før vi begynder på noget nyt. Her er svar på de hyppigst stillede spørgsmål om brugen af medicinen.

Hvor mange gange om dagen skal man tage medicinen?

Moduretic tages normalt en eller to gange om dagen. Du bør dog følge din læges anvisninger. Du må ikke selv nedsætte eller øge den ordinerede daglige dosis.

Når det begynder at virke

Den vanddrivende virkning indtræder 2 timer efter indtagelse og varer i gennemsnit 24 timer.

Hvor mange dage skal man tage Moduretic?

Tag medicinen nøjagtigt som anvist af din læge.

Hvad du ikke må spise, mens du tager Moduretic

Drik ikke grapefrugt eller grapefrugtjuice.

Hvornår skal du tage det: Før eller efter måltider

Denne medicin tages gennem munden i forbindelse med et måltid.