Inderal

Inderal-dk

Aktivt stof: Propranolol

Dosering: 80 mg, 40 mg, 10 mg

Pris: €35.99 – €107.97

Hvert år sker der mere end 2 millioner dødsfald på verdensplan på grund af dødelige akutte arytmier. Hvad er denne patologi? En arytmi er en abnorm hjerterytme forårsaget af sygdomme i selve hjertet eller lidelser i andre organer og systemer. Det kan forekomme i alle aldre.

Inderal er et velkendt dansk lægemiddel med antianginale, antiarytmiske og antihypertensive egenskaber, som reducerer hjertefrekvensen og iltbehovet i hjertemusklen.

Du kan læse om virkningerne og egenskaberne af dette lægemiddel i vores artikel, og vi foreslår, at du køber det fra dette onlineapotek, fordi du ud over de bedste priser får hurtig levering samt muligheden for at bestille lægemidlet uden recept.

Hvor kan man købe Inderal i Danmark

Valget er altid dit: løb fra apotek til apotek i al slags vejr på jagt efter den rigtige medicin og stå i kø ved siden af hostende mennesker, eller bestil medicinen online fra din lænestol, da du ikke engang behøver at rejse dig fra dit behagelige kors for at købe den fra vores apotek.

Kan jeg købe Inderal uden recept på et online apotek?

Vi ved ikke, hvordan det er på andre apoteker, men på vores apotek kan du nemt købe denne medicin uden recept og modtage den med posten inden for et par dage.

Overkommelig pris

Hvor kan du købe det billigt og bekvemt? Naturligvis på dette websted. Prisen på vores apotek vil overraske dig behageligt, og den opmærksomme service vil opmuntre dig til at komme tilbage til os igen og igen.

Anonymitet

I dagens verden er anonymitet vigtigere end nogensinde, hvilket betyder, at dine oplysninger er sikre. Du skal blot angive, at du betaler kontant ved levering, og nyde godt af hurtig levering til enhver by i landet. Det er sikkert.

Hvad er Inderal?

Inderal er et ikke-selektivt beta-adrenergikum, som har en hypotensiv effekt på det systoliske og diastoliske blodtryk efter 14 dages regelmæssig behandling og forebygger arytmier. Det undertrykker rystelser og eliminerer hovedpine ved at reducere udvidelsen af blodkarrene. Den vigtigste aktive ingrediens er propranolol.

Indikationer

Det bruges til behandling af hjerte-kar-sygdomme, især: arytmi, hypertension, angina pectoris, koronararteriesygdom, hypertrofisk kardiomyopati, myokardiodystrofi, myokardiodystrofi, neurocirkulatorisk dystoni, thyrotoksikose, fæokromocytom, levercirrhose. Det bruges også til at forhindre migræne, abstinenssyndrom og til at stimulere svage veer.

Kontraindikationer for brug

Lægemidlet er kontraindiceret i tilfælde af allergi over for det aktive stof eller et af hjælpestofferne. Det er også kontraindiceret i følgende tilfælde: sinoatrialt blok, bradykardi, arteriel hypotension, hjertesvigt, diabetes mellitus, hypoglykæmi, emfysem, kardiogent shock, AV-blok grad II og III. Lægemidlet må ikke anvendes under graviditet og amning.

Propranolol kan påvirke kroppens psykofysiske evner, ændre opmærksomhed og reaktionstid, især i tilfælde af samtidig indtagelse af alkohol eller indtagelse af CNS-depressive lægemidler.
Før behandlingen påbegyndes, skal du tale med din læge og informere ham/hende om enhver sygdom eller allergi og om den medicin, du tager. Dette vil forhindre dig i at tage uforenelig medicin på samme tid.

Bivirkninger

Generelt tolereres lægemidlet ret godt af patienterne. I nogle tilfælde kan bivirkningerne dog omfatte kvalme, opkastning, diarré, udslæt, kløe, allergisk nældefeber, søvnløshed, depression, angst, rysten, tørre øjne.

Sinusbradykardi, AV-blok, arytmier, forværring af kronisk hjertesvigt, blodtryksfald, mørkfarvning af urin, gulsot, kolestase, trombocytopeni, leukopeni, bronkospasme, psoriasis, smagsforstyrrelser, øget levertransaminaseaktivitet, hypoglykæmi eller hyperglykæmi kan forekomme. I nogle tilfælde kan der forekomme et fald i styrken.

Stop ikke medicinen pludseligt, da der kan opstå abstinenssyndrom.

Dosering og administration

Inderal tages oralt 10-15 minutter før et måltid. Tabletten placeres under tungen og suges ind.

Før behandlingen påbegyndes, bør du konsultere din læge, som efter de nødvendige diagnostiske manipulationer vil være i stand til at stille en diagnose og ordinere den nøjagtige dosering af medicinen. Bemærk venligst, at den individuelle dosis kan afvige fra den, der normalt anbefales nedenfor.

Anbefalede doser:

  • Forhøjet blodtryk: startdosis er 80 mg to gange dagligt, gennemsnitlig dosis er 160-320 mg pr. dag (ikke mere end 640 mg pr. dag);
  • angina pectoris, angst, migræne, tremor: startdosis 40 mg 2-3 gange om dagen, gennemsnitlig dosis 80-240 mg om dagen;
  • arytmi, obstruktiv kardiomyopati, tyrotoksikose: 10-40 mg 3-4 gange dagligt (op til 240 mg dagligt);
  • Fæokromocytom: 30 mg dagligt.

Børn under 12 år – i tilfælde af arytmi, fæokromocytom, tyrotoksikose: 0,25-0,5 mg/kg 3-4 gange om dagen; i tilfælde af migræne – 20 mg 2-3 gange om dagen.

Behandlingen bør fortsættes i 3-4 uger; gentagen behandling med en pause på 1-2 måneder er mulig. Lægemidlet bør seponeres gradvist, da pludselig seponering kan forårsage alvorlige brystsmerter.

Ofte stillede spørgsmål om Inderal

Nedenfor gennemgår vi de hyppigst stillede spørgsmål, som patienter har, før de begynder at tage denne medicin.

Hvor mange gange om dagen skal det tages?

Tag altid medicinen nøjagtigt som anvist af din læge. I begyndelsen tages Inderal gennem munden 10 mg 4 gange om dagen, 15-30 minutter før et måltid. Hvis det tolereres godt, kan lægen gradvist øge dosis med 20 mg om dagen til en samlet daglig dosis på 80-100 mg (i 4 doser). Hvis virkningen er utilstrækkelig, øges den daglige dosis til 160-180 mg.

Hvornår begynder Inderal at virke?

Inderal virker ca. 1,5-2 timer efter, at man har taget det.

Hvor mange dage skal man tage det?

Det skal tages over en længere periode i nøje overensstemmelse med din læges anvisninger.

Tag det før eller efter et måltid.

Medicinen skal tages 10-15 minutter før et måltid.

Hvad du ikke må spise, mens du tager Inderal

Spis ikke grapefrugt eller grapefrugtprodukter under og en dag efter indtagelse af denne medicin.