Furosemid

Furosemid-dk

Aktivt stof: Furosemid

Dosering: 100 mg, 40 mg

Pris: €30.77 – €159.79

Er du ramt af konstant hævelse? Vidste du, at det kan skyldes problemer med hjertet, lungerne, nyrerne, leveren, blodkarrene eller forhøjet blodtryk? Det er tilrådeligt at gennemgå alle de nødvendige diagnostiske tests for at fastslå årsagen til hævelsen. I mellemtiden er det tid til at læse vores introduktionsartikel om et af verdens bedste vanddrivende midler, der længe har været kendt og respekteret i Danmark. Har du gættet det? Vi taler selvfølgelig om Furosemid.

Her vil vi dække mange populære spørgsmål om dette lægemiddel, herunder dets egenskaber og bivirkninger, samt eksklusiv information om, hvor man kan købe det i håndkøb og til den bedste pris.

Hvor kan man købe furosemid i Danmark

Det hele afhænger af dit mål. Hvis du ønsker at købe medicin så nemt som muligt, billigt og med et minimum af besvær, så tjek vores online apotek. Bekvemmeligheden og besparelsen ligger i det faktum, at du ikke behøver at løbe til forskellige apoteker på jagt efter den nødvendige medicin, men kan bestille medicinen direkte fra din lænestol og nippe til en kop aromatiseret kaffe fra din yndlingskop.

Er det muligt at købe Furosemid uden recept på et onlineapotek?

Hvordan opbygger man et stærkt og varigt forhold? Selvfølgelig baseret på tillid. Det er derfor, vi giver dig mulighed for at købe stoffet på vores apotek uden recept og modtage det direkte i dine hænder i løbet af de næste par dage.

Overkommelig produktpris

Tidligere lovede vi at fortælle dig, hvor du kan købe stoffet så billigt som muligt. Du er på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. På vores apotek bestræber vi os altid på kun at tilbyde dig de bedste og mest rimelige priser på kvalitetsmedicin. Vores rationelle tilgang og den direkte levering af medicin fra vores partneres lagre giver os mulighed for at spare på leje af ekstra lokaler og ansættelse af personale. Vi samler disse midler i et loyalitetsprogram, rabatter og yderligere bonusser.

Anonymitet

Er anonymitet vigtigt for os? Selvfølgelig er det det. Vi kan ikke fratage vores kunder denne mulighed. På vores hjemmeside kan du bestille produktet og betale kontant ved levering. Det er helt sikkert. Og vi garanterer hurtig levering til alle regioner i landet.

Hvad Furosemid er, og hvordan det påvirker kroppen

Furosemid er en trofast partner i behandlingen af ødematøst syndrom, hvor der observeres overdreven væskeophobning i kroppens væv. Lægemidlet er et hurtigtvirkende loop-diuretikum. Ved hjertesvigt forårsager furosemid en akut reduktion i hjertets forbelastning og et fald i blodtrykket.

Indikationer

Furosemid er mest almindeligt anvendt til behandling af forskellige tilstande ledsaget af væskeretention og ødemer. For eksempel anvendes lægemidlet til reduktion af ødemer ved akut og kronisk kongestiv hjerteinsufficiens (hvis behandling med diuretika er nødvendig), til ødemer ved akut og kronisk nyresvigt, herunder hos gravide kvinder eller under fødslen, til ødemer ved leversygdom (hvis det er nødvendigt at supplere behandlingen med aldosteronantagonister). Som et understøttende middel i hypertensiv krise.

Kontraindikationer for brug

Overfølsomhed over for furosemid eller enhver anden komponent i lægemidlet, svær leverinsufficiens, leverkoma og prækoma med anuri, hyperurikæmi, svær hypokaliæmi, akut glomerulonephritis, dehydrering, prækoma eller komatøse tilstande forbundet med hepatisk encefalopati er kontraindikationer for brug. Under graviditet må lægemidlet kun anvendes, hvis den forventede sundhedsmæssige fordel for moderen opvejer faren for fosteret. Tag ikke lægemidlet, mens du ammer.

Før behandlingen påbegyndes, skal du rådføre dig med din læge om eventuelle medicinske tilstande og medicin, du tager, så den korrekte behandling kan bestemmes og den passende dosis administreres.

Bivirkninger

Selvom furosemid er veltolereret af de fleste patienter, kan følgende uventede bivirkninger forekomme i nogle tilfælde: nedsat blodtryk, ortostatisk hypotension, kollaps, takykardi, arytmier og reduceret blodvolumen. Patienter har også klaget over svimmelhed, hovedpine, myasthenia gravis, lægkramper, paræstesi, apati, adynami, svaghed, døsighed, forvirring, generel træthed, feber, mavesmerter og nedsat appetit.

En overdosis af stoffet kan forårsage hjertestop.

Nogle symptomer forsvinder af sig selv, når man holder op med at tage stoffet. Det anbefales dog at konsultere en læge eller søge akut behandling i tilfælde af alvorlige reaktioner.

Brugsanvisning og dosering

Furosemid tages normalt oralt på tom mave med en lille mængde vand. Den laveste effektive dosis bør anvendes. Under behandlingen skal parametrene for vand- og elektrolytbalancen justeres i henhold til patientens urinproduktion og generelle tilstand.

Før behandlingen påbegyndes, skal du kontakte din læge for at få stillet den korrekte diagnose og få fastlagt den nødvendige dosis medicin.

Hos voksne er den maksimale daglige dosis 1500 mg, hos børn er den anbefalede orale dosis af furosemid 2 mg/kg kropsvægt, men den maksimale daglige dosis bør ikke overstige 40 mg. Furosemid-tabletter bør ikke gives til børn, der vejer mindre end 10 kg. Parenteral administration (injektion) bør overvejes til for tidligt fødte børn og nyfødte.

Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor besvarer vi de hyppigst stillede spørgsmål om brugen af produktet.

Hvor mange gange om dagen skal Furosemid tages?

Det anbefales at tage en dosis om dagen i 2 eller 3 doser.

Hvornår virker Furosemid?

Furosemid virker inden for 30-60 minutter efter oral indtagelse, og den maksimale virkning indtræffer inden for 1-2 timer, mens virkningens varighed generelt er ca. 2-3 timer.

Hvor mange dage skal du tage furosemid-tabletter?

Tag medicinen som ordineret af din læge. Generelt bør du ikke tage medicinen i mere end 7-10 dage i træk.

Tag før eller efter måltiderne

Det anbefales at tage denne medicin om morgenen på tom mave.

Må jeg drikke alkohol, mens jeg tager Furosemid?

Du bør ikke drikke alkohol, mens du tager Furosemid, da det kan sænke dit blodtryk yderligere.

Furosemid ELLER Torasemid

Fordøjeligheden af Torasemid er ikke afhængig af fødeindtagelse, så i modsætning til Furosemid kan det tages på et hvilket som helst tidspunkt af dagen.