Aceon

Aceon-dk

Aktivt stof: Perindopril, Erbumine

Dosering: 8 mg, 4 mg, 2 mg

Pris: €41.88 – €406.96

Forhøjet blodtryk er farligt for mennesker, fordi det slider på blodkarrene, når hjertet er på overarbejde.

Det kan føre til sygdomme i hjertet, blodkarrene, hjernen, nyrerne og andre organer. Hypertension medfører en høj risiko for hjerteanfald og slagtilfælde. Aceon tabletter anvendes til behandling af hypertension. Du kan købe Aceon og andre lægemidler i vores online apotek til den laveste pris i Danmark! Udfyld en simpel bestillingsformular på hjemmesiden, og vi sender dig den nødvendige medicin uden recept så hurtigt som muligt.

Hvad er lægemidlet Aceon

Aceon er en tablet, der ordineres for at genoprette elasticiteten i store arterielle kar, reducere venstre ventrikel og myokardiehypertrofi og reducere belastningen på hjertet og blodkarrene. Det fås i doser på 2 mg, 4 mg og 8 mg.

Indikationer

Aceon er indiceret til behandling af hypertension, kronisk hjertesvigt og til forebyggelse af tilbagevendende slagtilfælde hos patienter, der har haft et slagtilfælde eller iskæmisk infarkt.

Dosering og brugsanvisning

Tabletterne indtages oralt med vand. I tilfælde af essentiel hypertension er den første daglige dosis 4 mg, som tages én gang om morgenen. Hvis behandlingen viser sig at være ineffektiv, kan den daglige dosis øges til 8 mg.

Til forebyggelse af tilbagevendende slagtilfælde tages lægemidlet med 2 mg i fjorten dage, og derefter tilføjes indapamid til behandlingen.

Ved renovaskulær hypertension og hos ældre er den indledende daglige dosis 2 mg og kan øges derefter.

Kontraindikationer

Allergi over for enhver komponent i lægemidlet, under graviditet og amning, angioødem i patientens historie. Præparatet skal administreres med forsigtighed hos ældre, ved lever- og nyresygdomme, under 18 år, i tilfælde af laktasemangel, galaktosæmi, laktose/galaktosemalabsorptionssyndrom.

Bivirkninger

For stort blodtryksfald, arytmi, åndedrætsbesvær, hoste, kvalme, opkastning, mavesmerter, kramper, allergiske reaktioner (udslæt, kløe, nældefeber, hævelse).