Celebrex

Celebrex-dk

Aktivt stof: Celecoxib

Dosering: 200 mg, 100 mg

Pris: €28.25 – €190.92

Hvis du lider af slidgigt, kender du sikkert til det effektive ikke-steroide antiinflammatoriske middel Celebrex, gør du ikke? Læs videre for at finde svarene på alle dine spørgsmål.

Og hvis du har kendt lægemidlet i lang tid, kender den nøjagtige dosis, du har brug for, og behandlingens varighed, foreslår vi, at du ikke tøver og køber det fra vores onlineapotek til en god pris, med hurtig levering og uden recept.

Hvor kan man købe Celebrex i Danmark

Du kan købe produktet på ethvert receptpligtigt apotek i Danmark. Men hvis du er på udkig efter bekvemmelighed og de bedste løsninger, skal du være opmærksom på vores onlineapotek. Vi vil gøre vores bedste for at gøre dit køb så behageligt som muligt. Du behøver ikke engang at forlade dit hyggelige hjem eller afbryde dit arbejde for at bestille din medicin. Det tager kun et par minutter at udfylde online bestillingsformularen, og vores kvalificerede fagfolk vil sende din medicin til den adresse, du angiver.

Celebrex uden recept på online apotek

Vores apotek stoler på dig og tror på dit ansvar over for dig selv og tilbyder dig derfor muligheden for at købe medicinen uden recept og få den så hurtigt som muligt. Vær dog forsigtig, andre apoteker kan kræve en recept.

Overkommelige produktpriser

Hvis du er på udkig efter et godt tilbud, tillykke: du har fundet det! Vores onlineapoteks pris vil helt sikkert gøre dig glad. Når alt kommer til alt, giver direkte levering fra producenternes lagre os mulighed for ikke at puste omkostningerne op og kun tilbyde dig de mest attraktive tilbud, bonusser og rabatter. For eksempel, jo større en pakke du køber, jo lavere er prisen pr. pille, og jo flere piller får du som bonus.

Anonymitet

Er anonymitet vigtigt for os? Selvfølgelig er det det. Vi kan ikke fratage vores kunder denne mulighed. På vores hjemmeside kan du bestille din medicin og betale kontant ved levering. Det er helt sikkert. Og vi garanterer hurtig levering til alle regioner i landet.

Hvad er Celebrex?

Lad os gå videre til den mere substantielle del af vores materiale. Celebrex er et ikke-steroidt antiinflammatorisk lægemiddel, der vil være din redning for intervertebrale ledbetændelser, smertefulde syndromer og endda behandling af primær deminoré.

Indikationer for Celebrex

Celebrex indikationer inkluderer symptomatisk behandling af:

  • Slidgigt (degenerativ-dystrofisk ledskade forårsaget af beskadigelse af brusken på ledfladerne).
  • Reumatoid arthritis (kronisk systemisk autoimmun sygdom, der primært påvirker leddene);
  • ankyloserende spondylitis (betændelse i de intervertebrale led, som får dem til at smelte sammen, så rygsøjlen ligner en hård skal, der begrænser bevægelse);
  • smertesyndrom: rygsmerter, muskuloskeletale smerter, postoperative smerter og andre typer smerter;
  • behandling af primær dysmenoré (smerter i livmoderen omkring menstruation er normalt funktionelle og ikke relateret til sygdom i indre organer).

Kontraindikationer for brug af Celebrex

Overfølsomhed over for celecoxib eller andre komponenter i lægemidlet, acetylsalicylsyre eller andre ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler; tilstedeværelse af allergiske reaktioner over for sulfonamider, urticaria eller andre allergiske reaktioner efter brug af acetylsalicylsyre eller andre NSAID’er; behandling af perioperative smerter under koronar bypass-kirurgi; akut gastrointestinal blødning.

Celebrex må ikke tages i tredje trimester af graviditeten eller under amning, og må ikke gives til børn.

Bivirkninger

I nogle tilfælde opstår der bivirkninger, når man tager Celebrex.
De mest almindelige er bivirkninger som mavesmerter, diarré, dyspepsi, flatulens, kvalme, hovedpine, svimmelhed, søvnløshed, pharyngitis, rhinitis, sinusitis, øvre luftvejsinfektioner, kløe, udslæt.

Mindre almindelige: perifert ødem, anæmi, forhøjet blodtryk, hjertebanken, forstoppelse, bøvsen, gastritis, stomatitis, opkastning, leverlidelser, øget AST og ALT, nyresygdomme, sløret syn, hypertension, paræstesi, angst, depression, hoste, dyspnø, urticaria, muskelkramper, tinnitus, urinvejsinfektioner.

Ekstremt sjældne: leukopeni, sår på tolvfingertarmen og spiserøret, dysfagi, tarmperforation, øsofagitis, ataksi, alopeci, lysfølsomhed, ændret smagsoplevelse.

Nogle symptomer forsvinder af sig selv, når medicinen stoppes. Det er dog tilrådeligt at kontakte din læge eller søge akut behandling i tilfælde af alvorlige reaktioner.

Brugsanvisning og dosering

Tabletterne skal tages med rigeligt vand, uden at tygge eller knuse, uanset måltider.

Før du starter behandlingen, skal du rådføre dig med din læge om den diagnose og dosering af medicin, der er rigtig for dig. De anbefalede doser kan afvige fra dem, der er angivet nedenfor.

Hos voksne med slidgigt ordineres en daglig dosis på 200 mg i 1 eller 2 administrationer. Doser på op til 400 mg om dagen er blevet brugt i kliniske studier.
Ved reumatoid artritis ordineres lægemidlet i en daglig dosis på 200-400 mg fordelt på 2 doser. Doser på op til 800 mg pr. dag er blevet brugt i kliniske studier.

Hvor mange gange om dagen skal Celebrex tages?

Afhængigt af diagnosen og sygdommens sværhedsgrad tages medicinen normalt en gang om dagen eller opdelt i 2 daglige doser.

Hvornår virker Celebrex?

Medicinen absorberes godt og virker 2 til 3 timer efter, at man har taget den.

Hvor mange dage skal man tage Celebrex?

Behandlingen varer normalt 7 til 14 dage, men du bør følge din læges anvisninger nøje. En anden behandlingslængde kan være nødvendig.

Skal det tages før eller efter et måltid?

Celebrex bør tages uafhængigt af måltider. Men for at reducere virkningen på mavevæggen bør antiinflammatoriske lægemidler tages efter måltiderne. I øjeblikket er de mest effektive lægemidler til behandling og forebyggelse af NSAID-gastropati protonpumpehæmmere (omeprazol, pantoprazol, rabeprazol, esomeprazol), som oftest ordineres, når Celebrex tages.