Hytrin

Hytrin-dk

Aktivt stof: Terazosin

Dosering: 5 mg, 2 mg, 1 mg

Pris: €30.29 – €375.01

Hytrin – ordineres til hypertension og godartet prostatahyperplasi. Denne medicin er en alfa-adrenoblokker, en urodynamisk korrektor og et middel, der virker på metaboliske processer i prostatakirtlen. Du kan købe Hytrin og andre lægemidler til de laveste priser fra Danmark i vores online apotek. Vi garanterer medicin af høj kvalitet, hurtig levering og anonymitet af din ordre, og du har også mulighed for at købe medicin uden recept!

Hvad er Hytrin?

Hytrin findes i tabletter på 1 mg, 2 mg og 5 mg. Den vigtigste aktive ingrediens, terazosin, normaliserer vandladningen og reducerer blodtrykket og den totale perifere vaskulære modstand.

Indikationer

Administration i prostata adenom og hypertension.

Dosering og administration af Hytrin

Tabletterne tages oralt med vand. Ved hypertension er den første daglige dosis 1 mg, som kan øges til 5 mg fordelt på to doser. Den maksimale daglige dosis er 20 mg. Ved prostataadenom: den første daglige dosis er 1-2 mg, som derefter øges til 5 mg. Hvis lægemidlet trækkes tilbage, reduceres dosis i et par dage.

Kontraindikationer

Må ikke tages under graviditet, amning, overfølsomhed over for nogen bestanddel af lægemidlet.

Bivirkninger

Synsforstyrrelser, kvalme, tilstoppet næse, perifert ødem, øget kropsvægt, nedsat hæmoglobin, leukocytter, protein og albumin i blodet, asteni.