Januvia

Januvia-dk

Aktivt stof: Sitagliptin

Dosering: 100 mg

Pris: €65.75 – €331.37

Glukose spiller en vigtig rolle i vores krop, da det er den vigtigste energikilde. Kulhydrater, som mennesker indtager, nedbrydes til glukose og andre simple sukkerarter, som absorberes i tyndtarmen og passerer over i blodbanen. Men hvordan kommer glukosen derhen? Det hele afhænger af insulin, et hormon, der fordeler og nedbryder glukose i kroppens celler. Den menneskelige krop kan ikke fungere ordentligt uden insulin. Mangel på dette hormon fører til diabetes. Desværre findes der i øjeblikket ingen universel medicin, der kan helbrede denne sygdom fuldstændigt, men der findes lægemidler, der kan kontrollere blodsukkerniveauet hos alvorligt syge patienter. Vores materiale er dedikeret til en af dem – Januvia.

Vi anbefaler dig at købe dette lægemiddel til en utrolig favorabel pris på vores onlineapotek. Du behøver ikke en recept, fordi vi stoler på vores kunder og er klar til at sende din ordre uden recept, men vi garanterer ikke, at andre apoteker vil gøre det samme.

Hvad er Januvia?

Januvia er et hypoglykæmisk lægemiddel til enkelt- eller kombinationsbehandling af type II diabetes mellitus.

Indikationer

Hos patienter med type II diabetes mellitus er behandling med Januvia indiceret som monoterapi eller i kombination med andre præparater, der forbedrer den glykæmiske kontrol, når diæt, motion og en stabil dosis insulin ikke resulterer i tilstrækkelig glykæmisk kontrol.

Kontraindikationer for brug

Kontraindikationer omfatter overfølsomhed over for nogen af indholdsstofferne, type I-diabetes, diabetisk ketoacidose, graviditet og amning samt alder under 18 år.

Før du begynder at tage denne medicin, skal du spørge din læge om alle dine medicinske tilstande, allergier og medicin, du tager. Dette vil hjælpe med at ordinere den passende behandling og undgå samtidig brug af uforenelig medicin.

Bivirkninger

Som al anden medicin kan Januvia have visse bivirkninger. Disse er sjældne. De omfatter diarré, hovedpine, hypoglykæmi, asymptomatisk lavt blodsukker, anafylaksi, angioødem, udslæt, urticaria, kutan vaskulitis, Stevens-Johnsons syndrom, akut pancreatitis, pancreatonekrose, forværring af nyrefunktionen, herunder akut nyresvigt og infektion i de øvre luftveje, forstoppelse, artralgi, myalgi, smerter i ekstremiteterne, rygsmerter, leukocytose.

Indgivelsesmåde og dosering

Tabletterne skal tages uden mad og med rigeligt vand.

Før behandlingen påbegyndes, skal du bede din læge om eventuelle diagnostiske procedurer. Lægen vil derefter stille diagnosen og ordinere en individuel dosis, som kan afvige fra det, der er angivet nedenfor.

I monoterapi eller i kombination med metformin eller en PPAR-γ-agonist (f.eks. en thiazolidindion) er den anbefalede dosis 100 mg én gang dagligt.