Glyset

Glyset-dk

Aktivt stof: Miglitol

Dosering: 50 mg

Pris: €64.39 – €129.43

Mange mennesker spekulerer på, om type 2-diabetes kan kureres for altid. Desværre er der ingen metode eller medicin, der definitivt kan kurere sygdommen, men de tilgængelige behandlinger kan lindre symptomerne og forhindre komplikationer, hvis der konsekvent anvendes en omfattende terapi. En særlig hypoglykæmisk diæt, moderat motion og Glyset kan normalisere glukoseniveauet og genskabe glæden ved et normalt liv.

I dette materiale vil vi undersøge, hvad Glyset er, hvordan det virker i kroppen, hvem der bør bruge det, og hvem der er kontraindiceret. Hvis du ved alt om denne medicin og har taget den i lang tid, er det nu tid til at købe en ny pakke. Vi anbefaler, at du gør det på vores onlineapotek. Glæd dig selv og din pengepung med en god og rimelig pris og muligheden for at bestille medicinen uden recept i hele Danmark.

Hvad er Glyset?

Glyset, med den aktive ingrediens miglitol, tilhører gruppen af alfa-glucosidasehæmmere, som bremser processen med kulhydratnedbrydning i tarmen, hvilket resulterer i, at toppe forsvinder og dermed en mere regelmæssig stigning i blodsukkerniveauet efter måltider.

Indikationer

Lægemidlet anvendes til behandling af type 2-diabetes i kombination med diæt og motion.

Kontraindikationer for brug

Som med andre lægemidler har Glyset visse kontraindikationer. Disse omfatter overfølsomhed over for det aktive stof eller enhver anden komponent i produktet, type 1-diabetes, ketoacidose, kroniske tarmsygdomme, infektioner i mave og tarm, peritonitis og nedsat nyre- eller leverfunktion. Medicinen bør ikke anvendes under graviditet og amning.

Husk, at kun din læge kan afgøre, om denne medicin er egnet til dig og ordinere den korrekte dosis under hensyntagen til alle dine individuelle omstændigheder (sygdomme, allergier, medicin, du tager).

Bivirkninger

Glyset er veltolereret af patienterne, men kan give bivirkninger som luft i maven, diarré, kvalme, mavesmerter, hovedpine og rysten. I nogle tilfælde kan Glyset forårsage et fald i blodsukkerniveauet (hypoglykæmi), så patienter, der tager denne medicin, bør altid overvåge deres blodsukkerniveau og kontrollere det regelmæssigt med en glukosemåler.

I tilfælde af alvorlige bivirkninger, herunder dem, der ikke er nævnt ovenfor, skal du straks kontakte din læge.

Administrationsmåde og dosering

Tabletterne skal tages sammen med et måltid og rigeligt med vand. Medicinen tages normalt 3 gange om dagen, men du bør følge din læges anvisninger og tage den nøjagtige dosis, som din læge har ordineret. Under behandlingen kan doseringen ændres afhængigt af resultaterne af blodsukkerprøverne.