Gasex

Gasex-dk

Aktiv ingrediens:

Posologi:

Pris: €34.74 – €208.46

Lider du ofte af gastrointestinalt ubehag, og er fordøjelsesbesvær, oppustethed og luft i maven dine konstante følgesvende? Hvis du foretrækker en blid og behagelig behandling, anbefaler vi et naturprodukt, som mange i Danmark har tillid til: Gasex. Det forebygger oppustethed og forbedrer din fordøjelse kvalitativt. I det følgende vil vi se nærmere på produktets virkninger, dets egenskaber, og om der er kontraindikationer og bivirkninger. Hvis du allerede ved alt om produktet, er det nu tid til at købe en ny flaske. Vi anbefaler, at du gør det på vores onlineapotek. Du vil drage fordel af en behagelig og fordelagtig pris samt muligheden for at bestille produktet uden recept i hele Danmark.

Hvad er Gasex?

Gasex er et naturligt fordøjelsesstimulerende middel, der øger fordøjeligheden af forskellige fødevaregrupper ved at øge udskillelsen af galde og fordøjelsesenzymer. Den har antispasmodiske egenskaber og neutraliserer mavesaftens surhedsgrad. Som lægeplante hjælper den med at eliminere toksiner og affaldsstoffer, hvilket igen eliminerer oppustethed, gas og tyngdefornemmelsen, der kommer efter overspisning.

Indikationer

Medicinen bruges i mange forskellige situationer. Det bruges i tilfælde af dyspepsi, fordøjelsesbesvær, i den postoperative periode eller før radiografisk undersøgelse af indre organer og til at lindre patienter, der lider af immobilitet.

Kontraindikationer for brug

Selvom Gasex er et naturligt ayuverdisk præparat, har det nogle kontraindikationer. De vigtigste kontraindikationer er overfølsomhed over for nogen af komponenterne, graviditet og amning. Kontakt din læge, før du tager medicinen.

Bivirkninger

Produktet indeholder en kombination af urter, der betragtes som sikre til forbrug, men kan stadig forårsage nogle bivirkninger. I sjældne tilfælde er der observeret allergiske reaktioner, tarmirritation, kvalme og ændringer i tarmens mikroflora. Hvis du frygter bivirkninger, mens du tager medicinen, skal du kontakte din læge.

Dosering og dosering

Doseringen varierer alt efter sygdomstype og patientens tilstand; rådfør dig med din læge, før du tager medicinen.
Tabletterne tages normalt en eller to gange dagligt, 30-60 minutter efter et måltid, med lunkent vand. For at forbedre fordøjelsen kan de tages om morgenen på tom mave, 30 minutter før morgenmaden.