Actos

Actos-dk

Aktivt stof: Pioglitazon

Dosering: 15 mg, 30 mg, 45 mg

Pris: €28.97 – €196.80

Livet er fuld af højdepunkter og eventyr. Men det hele blegner, når der opstår helbredsproblemer. Det hele starter uskyldigt nok: Først forkæler vi vores smagsløg med velsmagende og oftest usund mad, vores foretrukne sukkerholdige drikke, vi bliver stillesiddende, og som en konsekvens tager vi på. Hvis det sker for dig, er det et alarmerende tegn på, at du har brug for at få testet dit blodsukker. Når alt kommer til alt, kan en stigning i blodsukkeret føre til diabetes.

Hvis du allerede er blevet diagnosticeret med type 2-diabetes, skal du ikke fortvivle: Der er en vej ud! Der findes en effektiv behandling af denne sygdom: Actos. Mange spaniere er taknemmelige for, at Actos har hjulpet dem med at stabilisere deres sygdom og forbedre deres livskvalitet.

Hvis du leder efter et sted, hvor du kan købe dette vidundermiddel, er det på tide at stoppe med at lede – du er kommet til det rette sted. Det er på vores onlineapotek, du er garanteret de bedste priser, hurtig levering til enhver region i landet samt muligheden for at bestille lægemidlet uden recept. Når alt kommer til alt, ved vi godt, at der er situationer, hvor recepten løb ud i går, og du har brug for medicinen i dag, men det er simpelthen livstruende at vente i flere måneder på at gå til lægen for at få en ny.

Hvad er Actos?

Actos er et lægemiddel til behandling af type 2-diabetes. Dets aktive stof, pioglitazon, forbedrer vævets følsomhed over for insulin, hvilket hjælper med at sænke blodsukkerniveauet.

Indikationer for brug

Actos anvendes til behandling af type 2-diabetes hos voksne, især når anden medicin og behandling, såsom særlige diæter og motion, ikke har haft tilstrækkelig effekt.

Kontraindikationer for brug

Ligesom andre lægemidler har Actos flere klart definerede kontraindikationer. Du bør ikke tage det, hvis du er allergisk over for pioglitazon eller andre ingredienser, eller hvis du har alvorlige lever-, nyre- eller hjerteproblemer. Du bør heller ikke tage medicinen, hvis du har type 1-diabetes, diabetisk ketoacidose, er gravid eller ammer.

Bivirkninger

Som al anden medicin kan Actos give bivirkninger. Nogle af dem kan være svimmelhed, træthed, hovedpine, hævelser, synsproblemer eller leverdysfunktion. Men de fleste patienter tåler Actos uden problemer. Hvis du oplever alvorlige bivirkninger, især allergiske, skal du straks søge lægehjælp.

Anvendelsesmetoder og dosering

Lægemidlet tages oralt en gang dagligt sammen med eller efter et måltid med tilstrækkeligt vand. Dosis og varighed af behandlingen bør ordineres af en læge, afhængigt af sygdommens sværhedsgrad og patientens individuelle omstændigheder.