Vantin

Vantin-dk

Aktivt stof: Cefpodoxim

Dosering: 200 mg, 100 mg

Pris: €66.74 – €639.57

Vantin er et antibiotikum af cephalosporin-gruppen, der anvendes til behandling af infektioner i de nedre og øvre luftveje. Du kan købe Vantin uden recept på vores online side – vi tilbyder vores kunder et bredt udvalg af produkter, hurtig levering og de bedste priser i Danmark!

Hvad er Vantin?

Vantin er et antibiotikum af cefalosporin-gruppen. Det fås som tabletter (100 mg og 200 mg). Lægemidlet trænger godt ind i lungevæv, pleural og interstitiel væske og bronkieslimhinde. Det vigtigste aktive stof er cefpodoxim.

Indikationer

Vantin anvendes til behandling af pharyngitis, tonsillitis, pneumoni, bronkitis, akut sinusitis og akut forværring af kronisk pneumoni.

Dosering og brug af Vantin

Doseringen til den enkelte patient vælges individuelt af lægen. Tabletterne skal tages oralt i forbindelse med et måltid to gange dagligt (med 12 timers mellemrum). Den daglige dosis for voksne er 200-400 mg; i tilfælde af nedsat nyrefunktion reduceres dosis til det halve.

Kontraindikationer

Medicinen kan ikke ordineres til børn under 12 år og i tilfælde af overfølsomhed over for komponenterne i produktet.

Bivirkninger

Mulige bivirkninger ved behandling: mavesmerter, diarré, kvalme, opkastning, hovedpine, allergiske reaktioner (udslæt, kløe, hævelse), trombocytopeni, trombocytose, eosinofili.