Panmycin

Panmycin-dk

Aktivt stof: Tetracyclin

Dosering: 500 mg, 250 mg

Pris: €29.17 – €215.31

Antibakterielle midler er designet til at dræbe sygdomsfremkaldende bakterier og forhindre dem i at formere sig og angribe kroppens systemer. Panmycin er et af disse lægemidler. Panmycin har bakteriostatiske egenskaber og bruges til at behandle forskellige infektioner i luftvejene, urinvejene og hudlæsioner. For at købe lægemidlet til en overkommelig pris og med landsdækkende levering, skal du placere en ordre online på vores side. Vi garanterer kvaliteten af medicinen og sender den til kunder uden recept. Dit helbred og vores omdømme er vigtigt for os, så vi garanterer anonymiteten af din ordre og dens levering på kortest mulig tid.

Hvad er Panmycin?

Panmycin er et antibiotikum i tetracyclin-serien, som findes i tabletform i doser på 250 mg og 500 mg. Det ordineres til forskellige infektioner i kroppen, og dets virkning er meget hurtig.

Indikationer for brug af Panmycin

Hvad behandles med Panmycin tabletter: aktinomykose, brucellose, blefaritis, gonoré, granulom, konjunktivitis, feber, ornitose, lungebetændelse, urethritis, syfilis, klamydia, akne, kolera.

Dosering og indgivelsesmåde

Hos voksne er den daglige dosis 200 mg eller 500 mg to gange dagligt, afhængigt af sygdommens sværhedsgrad.

Hos børn over otte år er den daglige dosis 10-20 mg pr. kg kropsvægt, fordelt på fire doser.

Behandlingen bør fortsættes i yderligere 1-2 dage, efter at symptomerne er forsvundet.

Kontraindikationer

Overfølsomhed over for tetracyclin-antibiotika, graviditet og amning.

Bivirkninger

Følgende symptomer kan forekomme: kvalme, opkastning, appetitløshed og vægttab, diarré, allergiske reaktioner (hævelse, kløe, udslæt, nældefeber), svimmelhed, hovedpine, anæmi, forhøjet blodtryk. Hvis du oplever disse eller andre bekymrende symptomer, bør du kontakte din læge.