Ditropan

Ditropan-dk

Aktivt stof: Oxybutynin

Dosering: 5 mg, 2,5 mg

Pris: €145,72 – €874,30

Urininkontinens er en tilstand, hvor en person ikke kan kontrollere vandladningen, og urinen kan lække ufrivilligt. Der er flere former for urininkontinens, bl.a.: stressinkontinens (opstår, når trykket på blæren overvinder modstanden i urinrørets lukkemuskel. Det kan opstå, når man træner, hoster, nyser, griner eller løfter vægte), inappetent blære (opstår, når blæremusklerne trækker sig ufrivilligt sammen og forårsager en stærk trang til at lade vandet), overløbsinkontinens (opstår, når blæren løber over, fordi den ikke kan tømmes helt af en eller anden grund, f.eks. en forsnævring af urinrøret), blandet urininkontinens. Det kan skyldes aldring, skader, fødsler, operationer og andre tilstande. Behandlingen af urininkontinens afhænger af form og årsag og kan omfatte kompleks medicinering, motion, livsstilsændringer og kirurgi. Et af behandlingsmidlerne er Ditropan. Tusindvis af mennesker i Danmark er taknemmelige for det.

Hvor kan man købe Ditropan i Danmark

Hvis du har en recept på Ditropan og ønsker at købe det i Danmark, kan du gå til ethvert apotek i din by. Ønsker du at løbe gennem apoteker på udkig efter den medicin, du har brug for? Hvis ikke, så er den bedste løsning at købe direkte fra os på webstedet og få en venlig service, kun kvalitetsprodukter, hurtig levering. Vores onlineapotek er tilgængeligt for dig overalt med internetadgang. Du kan placere din ordre på ethvert tidspunkt af dagen eller natten uden at forlade din hyggelige lejlighed og stole på, at vores kvalificerede specialister behandler og sender din ordre hurtigt.

Kan jeg købe Ditropan uden recept på et online apotek?

Ditropan er receptpligtig medicin i Danmark. Hvis du har en recept på Ditropan, kan du købe det på ethvert apotek. For at få en recept skal du besøge en læge og gennemgå en ordentlig undersøgelse for at fastslå diagnosen og bestemme den nødvendige dosis. Men i vores online apotek stoler vi på dig og giver dig mulighed for at købe stoffet uden recept og modtage det inden for et par dage.

Overkommelig pris

Svaret på spørgsmålet er, hvor du kan købe medicinen til en meget rimelig pris. På vores apotek bestræber vi os altid på kun at tilbyde dig de bedste og mest overkommelige priser på kvalitetsmedicin. Vores rationelle tilgang og direkte levering af medicin fra vores partneres lagre hjælper os med at spare på leje af ekstra lokaler og ansættelse af personale. Vi akkumulerer disse midler i et loyalitetsprogram, yderligere rabatter og bonusser.

Anonymitet, når du køber medicin fra et onlineapotek

Vores onlineapotek giver dig mulighed for at handle anonymt ved at tillade dig at bruge et pseudonym, når du registrerer dig og angiver kontant ved levering på bestillingsformularen. Denne procedure er sikker og fortrolig. Du vil blive overrasket over leveringshastigheden overalt i det land, du angiver.

Hvad Ditropan er, og hvordan det påvirker kroppen

Ditropan, hvis aktive ingrediens er oxybutynin, er en muskarinreceptorantagonist, der hjælper med at reducere muskelspasmer i blæren og derved reducere antallet af toiletbesøg og risikoen for urininkontinens. Det bruges til at behandle visse former for urininkontinens, såsom hyppig og ufrivillig vandladning, øget vandladning og stressinkontinens. Det kan bruges til både voksne og børn.

Indikationer for brug

Indikationer er urininkontinens forbundet med ustabil blærefunktion ændret af neurogene lidelser (detrusor hyperrefleksi), for eksempel ved almindelig sklerose eller spina bifida, eller idiopatiske detrusorfunktionsforstyrrelser (motorisk inkontinens), natlig enuresis hos børn over 5 år. Hyppig vandladning, urininkontinens (også natlig) hos patienter med svækket detrusor, blærehyperfunktion (efter blærekirurgi, prostatektomi, akut og kronisk cystitis).

Kontraindikationer for brug

Ditropan har en række kontraindikationer, hvor dets anvendelse kan være uønsket eller farlig. Disse kontraindikationer omfatter: allergiske reaktioner over for oxybutynin eller andre ingredienser i lægemidlet, vandladningsbesvær, urinvejsobstruktion eller andre sygdomme i blæren eller prostata, glaukom, paralytisk ileus, myasthenia gravis. Tag ikke medicinen under graviditet og amning, og giv den ikke til børn under 5 år. Der skal også udvises forsigtighed, når lægemidlet ordineres til patienter med andre tilstande, såsom lever- eller nyresvigt, hjerte-kar-sygdomme, forhøjet blodtryk, hyperthyroidisme, diabetes mellitus og andre, da lægemidlet kan forværre tilstanden hos disse patienter.

Før behandlingen påbegyndes, skal du konsultere din læge og informere ham/hende om eventuelle sygdomme, allergier og medicin, du tager.

Bivirkninger

Medicinen kan forårsage nogle bivirkninger, som kan være milde eller alvorlige. Nogle af disse bivirkninger kan være mundtørhed, synsforstyrrelser, herunder udvidede pupiller og sløret syn, forstoppelse eller besvær med at komme af med afføringen, svimmelhed eller besvimelse, hjertebanken, utilpashed, døsighed eller hovedpine, manglende evne til at tisse eller utidig vandladning, øget kropstemperatur eller feber, hævelse af ansigt, læber, tunge eller hals.

Allergiske reaktioner som hududslæt, kløe, hævelse eller åndedrætsbesvær og hyperhidrose er sjældne.

Hvis du bemærker bivirkninger, mens du bruger Ditropan, skal du kontakte din læge. I nogle tilfælde kan bivirkningerne være alvorlige nok til at kræve øjeblikkelig lægehjælp.

Brugsanvisning og dosering

Den læge, der er ansvarlig for behandlingen, vil beslutte det individuelle regime og den dosering, der kræves for patienten.
Tabletterne skal tages oralt før måltiderne med rigeligt vand.
Voksne ordineres normalt 5 mg 2-3 gange dagligt (op til 20 mg dagligt), børn over 5 år 5 mg to gange dagligt (op til 15 mg dagligt).

Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor finder du svar på de hyppigst stillede spørgsmål om brugen af Ditropan.

Hvor mange gange om dagen skal det tages?

Tag medicinen i nøje overensstemmelse med din læges anvisninger. Patienter tager normalt Ditropan 2 eller 3 gange om dagen.

Hvornår Ditropan begynder at virke

Tabletterne tages cirka 45 minutter efter oral administration.

Hvor mange dage skal man tage tabletterne?

Produktet skal tages i nøje overensstemmelse med din læges anvisninger.

Hvornår skal du tage: Før eller efter måltider

Ditropan bør tages efter et måltid.

Generisk Ditropan

Ditropan-generika er kopier af den originale medicin og har samme aktive stof, dosering og doseringsform, men kan have en anden pris. Et sådant generisk lægemiddel er oxybutynin, som produceres af flere farmaceutiske virksomheder.