Ventolin

Ventolin-dk

Aktivt stof: Albuterol

Dosering: 100 mcg

Pris: €29,76 – €179,18

Hvis du lider af astma, vil du uden tvivl finde vores materiale nyttigt. Alle, der har lidt af astma, kender den forfærdelige følelse af trykken for brystet og umuligheden af at trække vejret under et nyt anfald. For hurtigt at lindre astmaanfald blev Ventolin, en bronkodilatator, udviklet og har vist sig at være en succes i Danmark. Her vil vi i detaljer undersøge alle stoffets egenskaber, for hvem det er indiceret, hvilke bivirkninger det kan forårsage, og hvor det er bedst at købe det til den bedste pris.

Hvis du er bekendt med denne medicin og har brug for at købe en ny pakke, er du kommet til det rette sted. Bare udfyld online bestillingsformularen, og vores kvalificerede specialister vil sende det til dig over hele Danmark på ingen tid.

Hvor kan man købe Ventolin i Danmark

Lægemidlet kan købes på alle apoteker, hvor det er tilgængeligt. Du bliver nødt til at gå på apoteket i åbningstiden og stille dig i kø midt blandt nysende mennesker. Og det sørgeligste er at finde ud af til sidst, at medicinen er udsolgt. Ringer dette billede en klokke? Vi foreslår, at du undgår disse ulemper og bestiller den medicin, du har brug for, nemt online på vores hjemmeside. På vores hjemmeside kan du straks se, om medicinen er tilgængelig, og du kan nemt læse alle de vigtige oplysninger om brugen af den. At bestille medicinen vil kun tage et par minutter af din værdifulde tid.

Er det muligt at købe Ventolin uden recept på et online apotek?

En vigtig del af et langvarigt forhold er tillid. Vi ønsker, at vores forhold til dig skal være langvarigt og produktivt, og derfor giver vi dig, ud over den fremragende værdi af lægemidlerne, mulighed for at købe et lægemiddel på vores apotek uden recept. Du kan modtage din ordre inden for et par dage.

Overkommelige priser på medicin

Vi besvarer et af de vigtigste spørgsmål: hvor kan man købe billig medicin? På vores apotek. Prisen her er behageligt forskellig fra de andre. Hvordan gør vi det? Vi leverer medicin direkte fra de officielle producenters lagre. Kvalitet og den bedste pris: det er formlen for en rigtig god handel!

Anonymitet

Vi opretholder din anonymitet, fordi vores kunders privatliv er en af vores kerneværdier. Du skal blot angive efterkrav på bestillingsformularen. Det er sikkert, anonymt og hurtig levering vil være en dejlig bonus.

Hvad Ventolin er, og hvad det gør for din krop

Ventolin er ikke kun en effektiv medicin, men også en livredder. Det er det produkt, der hurtigt fjerner de værste astmaanfald og giver dig glæden ved at trække vejret komfortabelt med fuld lungekapacitet. På bare 5 minutter giver det en hurtig udvidelse af bronkierne, hvis virkning varer i 4 til 6 timer. Den aktive ingrediens salbutamol er uundværlig i behandlingen af instruktive luftvejssygdomme.

Indikationer

Ventolin i bronkial astma bruges som en del af en trinvis behandlingsplan eller som en del af en kompleks terapi. Det lindrer hurtigt akutte astmaanfald og forebygger bronkialkramper forårsaget af motion eller allergener. Det bruges også i tilfælde af kronisk obstruktiv bronkitis hos voksne, når traditionel terapi ikke er effektiv.

Kontraindikationer for brug

Men som al anden medicin har Ventolin flere kontraindikationer for brug. Den første er overfølsomhed over for salbutamol eller nogen af dets komponenter.

Derudover må salbutamol ikke anvendes i doseringsformer, der ikke er beregnet til intravenøs administration, med det formål at stoppe ukompliceret for tidlig fødsel eller truende abort. Må ikke anvendes under graviditet og amning.

Må ikke anvendes til behandling af børn under 4 år.

Vær forsigtig, da aerosolen hos patienter med bronkialastma kan øge blodsukkeret og fremskynde nedbrydningen af fedtstoffer, hvilket øger risikoen for laktacidose.

Brug Ventolin med forsigtighed, hvis du har en alvorlig hjertesygdom (f.eks. koronar hjertesygdom, arytmi eller alvorligt hjertesvigt). Hvis du oplever brystsmerter eller andre symptomer, der tyder på en forværring af hjertesygdommen, mens du tager salbutamol, skal du søge lægehjælp.

Bemærk, at salbutamol anvendes med forsigtighed hos patienter med tyrotoksikose.

Under alle omstændigheder anbefaler vi, at du konsulterer en specialist, før du begynder at bruge medicinen, og informerer ham/hende om alle dine sygdomme, allergier og den medicin, du tager. Dette vil hjælpe lægen med at fastlægge det korrekte behandlingsregime.

Bivirkninger

Generelt tolereres lægemidlet godt af patienterne, men i nogle tilfælde kan der opstå bivirkninger. De mest almindelige er: hovedpine, tremor, takykardi, øget hjertefrekvens.

Mindre almindelige er: irritation af slimhinderne i mund og svælg, udvidelse af perifere kar, hypokaliæmi og ændringer i blodsalte, som kan påvises ved tidlige tests, myokardieinfarkt.
Meget sjældent har patienter klaget over urticaria, muskelkramper, hyperaktivitet, angioødem, arytmi, nedsat blodtryk, hjerterytmeforstyrrelser, herunder atrieflimren, supraventrikulær takykardi og ekstrasystoler, paradoksal bronkospasme.

I tilfælde af bivirkninger skal du kontakte din læge eller søge akut lægehjælp.

Instruktioner for brug og dosering

ADVARSEL: Før du begynder at tage denne medicin, skal du konsultere din læge for at bestemme den dosis, du har brug for. Du kan have brug for en anden dosis end den, der er angivet nedenfor.
Ventolin er en aerosol, der kun er beregnet til oral inhalation.

Hvis det er svært at synkronisere vejrtrækningen med brugen af en inhalator, anbefales det, at du også bruger en spacer, en anordning, der gør det lettere at inhalere medicinen.

De mest almindeligt ordinerede doser er som følger.

Til behandling af epileptiske anfald:

  • voksne og børn over 12 år – 1 eller 2 inhalationer med et interval på 30 sekunder;
  • børn i alderen 4 til 12 år: 1 eller 2 inhalationer med et interval på 30 sekunder.

Til profylakse i tilfælde af fysisk anstrengelse eller kontakt med et allergen:

  • Voksne og børn over 12 år – 10-15 minutter før træning eller tilsigtet kontakt med allergen 2 inhalationer (200 mcg) én gang;
  • Hos børn i alderen 4-12 år, 1 eller 2 inhalationer 10-15 minutter før eksponering eller kontakt med allergenet.

Til langvarig vedligeholdelsesbehandling:

  • Voksne og børn over 12 år – 2 inhalationer (200 mcg) 4 gange om dagen, ikke mere end 8 inhalationer om dagen.
  • Børn i alderen 4 til 12 år – maksimalt 8 inhalationer om dagen.

Hvis det anses for nødvendigt at øge dosis, er det muligt, at astmaen bliver værre. I så fald bør du konsultere din læge for at gennemgå behandlingsregimet.

Ofte stillede spørgsmål

I begyndelsen af behandlingen kan der opstå mange spørgsmål om brugen af medicinen. Nedenfor vil vi forsøge at besvare de hyppigst stillede spørgsmål.

Hvor mange gange om dagen må man bruge Ventolin?

Brug altid produktet som instrueret af din læge. Antallet af pust afhænger normalt af diagnosen og sygdommens sværhedsgrad. Den mest almindelige brug er mellem 1 og 4 gange om dagen.

Hvornår begynder Ventolin at virke?

Ventolin begynder at virke inden for 5 minutter efter indånding ved at udvide bronkierne. Virkningen varer mellem 4 og 6 timer.

Sådan skal du bruge det

Ryst Ventolin-beholderen før brug, og sørg for, at der ikke er fremmedlegemer i forstøveren. Produktet skal inhaleres ved at placere forstøverens mundstykke i munden og holde det mod læberne. Du må ikke bide sammen. Inhalér langsomt, klem på pipetten og hold vejret så længe som muligt. Hvis det er nødvendigt, kan der påføres endnu en gang efter 30 sekunder.

Efter brug skylles plastikæsken og mundstykkets hætte med vand og tørres.

Ved indånding: Før eller efter måltider

Lad der gå ca. 1,5 time mellem måltid og inhalation.

Ventolin ELLER Salbutamol

Begge produkter indeholder den samme aktive ingrediens. Ventolin menes dog at have en bedre terapeutisk effekt og færre bivirkninger.