Singulair

Singulair-dk

Aktivt stof: Montelukast

Dosering: 10 mg, 5 mg, 4 mg

Pris: €34,18 – €416,07

Astma bronchiale er en kronisk lungesygdom, der er karakteriseret ved nedsat gennemtrængelighed af bronkierne. Hvad er symptomerne, der indikerer, at en person har astma? Det er svær hoste, åndenød, trykken for brystet og brystsmerter, som ikke forsvinder i lang tid. Astma kan kontrolleres med den rigtige medicin, og Singulair er en af dem.

Singulair er et meget aktivt lægemiddel, der bruges til at behandle astma og allergisk rhinitis. Du kan købe Singulair til den laveste pris i Danmark fra vores online apotek – tilgængelig uden recept, hurtig levering og gode rabatter til vores kunder!

Hvad er Singulair?

Singulair er et lægemiddel, der anvendes til behandling af bronkospasme, allergisk rhinitis og til forebyggelse af astmaanfald. Det fås som 10 mg tabletter og 4 mg og 5 mg tyggetabletter.

Indikationer

Singulair-tabletter er indiceret til forebyggelse af bronkialastma (dominerende bronkospasme), behandling af allergisk rhinitis hele året rundt.

Dosering og særlige egenskaber ved brug af lægemidlet

Tyggetabletterne på 4 mg og 5 mg tages én gang om dagen; til børn under 5 år anbefales det at tage dem om aftenen. Tabletten skal altid tygges, før den synkes, og tages en til to timer efter et måltid. Patientens tilstand vurderes efter 2-4 ugers behandling; hvis der ikke observeres nogen forbedring, forlænges behandlingen, eller der ordineres en alternativ behandling.

De filmovertrukne tabletter på 10 mg tages også én gang dagligt om aftenen, uafhængigt af måltider. Det kan tages som kombinationsbehandling med inhalation.

Kontraindikationer

Overfølsomhed over for indholdsstofferne; tyggetabletter bør ikke tages før 2 års alderen; filmovertrukne tabletter før 15 års alderen.

Bivirkninger

Administration af Singulair kan være ledsaget af hovedpine, luftvejsinfektioner, hududslæt, øget træthed. Hvis du bemærker disse eller andre mistænkelige symptomer under behandlingen, skal du informere din læge.