Proventil

Proventil-dk

Aktivt stof: Albuterol

Dosering: 100 mcg

Pris: €27.85 – €196.62

Folk, der lider af astmaanfald, denne information er til jer. Ifølge WHO lider 4-10% af verdens befolkning af bronkialastma. Betændelse og forsnævring af de små luftveje i lungerne forårsager astmasymptomer, som kan være hoste, hvæsende vejrtrækning, åndenød og trykken for brystet i enhver kombination. I denne artikel ser vi på en utrolig effektiv bronkodilatator, der afslapper luftvejsmusklerne og øger luftgennemstrømningen i lungerne: Proventil.

Du kan købe dette produkt, som du altid bør have ved hånden, fra vores onlineapotek. Med et par klik er medicinen på vej til dig overalt i landet. Den fordelagtige pris og muligheden for at bestille medicinen uden recept er yderligere fordele, som vil gøre dig glad.

Hvad er Proventil?

Proventil er altid klar til at hjælpe dig og endda redde dit liv, for kvælningsanfald er ingen spøg. Hav altid Proventil ved hånden til at hjælpe dig med at trække vejret dybt.

Indikationer for brug

Indikationer er bronkial astma (behandling af anfald), behandling eller forebyggelse af bronkospasme hos personer med reversibel obstruktiv luftvejssygdom. Det bruges også til forebyggelse af træningsinduceret bronkospasme og til behandling af kronisk obstruktiv bronkitis.

Kontraindikationer for brug

De vigtigste kontraindikationer omfatter overfølsomhed over for enhver komponent i lægemidlet, graviditet (især første og andet trimester) og alder under 4 år.

For at være sikker på, at Proventil er sikkert for dig, skal du informere din læge, hvis du har nogen af følgende sygdomme eller fænomener: højt blodtryk, kongestiv hjertesvigt, hjerterytmeforstyrrelser, diabetes, epilepsi, overaktiv skjoldbruskkirtel, lavt kaliumniveau i blodet.

Bivirkninger

Lægemidlet tolereres generelt godt af patienterne, men i nogle tilfælde er følgende bivirkninger blevet observeret: tremor (især i armene), hovedpine, angst, nervøs spænding, nedsat blodtryk, hjertebanken, paradoksal bronkospasme, hypokaliæmi.

Dette er ikke en komplet liste over bivirkninger, og andre kan forekomme. Spørg din læge om eventuelle bivirkninger, og hvis de opstår, skal du straks kontakte din læge.

Anvendelse og dosering

Kontakt din læge, før du begynder at bruge medicinen. Han/hun vil stille diagnosen og ordinere den mest passende dosis af medicinen til patienten.

Den normale dosis af Proventil er 2 pust hver 4.-6. time. For at forebygge træningsinduceret bronkospasme skal man tage 2 pust 15-30 minutter før træning eller anden aktivitet. Virkningen af Proventil er synlig inden for 5 minutter og varer normalt 4-6 timer.

Når du bruger Proventil-inhalatoren for første gang eller et par dage efter tidligere brug, skal du ryste inhalatoren og sprøjte 4 testsprøjt ud i luften, væk fra ansigtet.

Slip mundstykket på Proventil-inhalatoren. Pust helt ud. Placer mundstykket i munden, og pres læberne sammen. Tag en langsom, maksimal indånding gennem mundstykket. Hold vejret i 10 sekunder eller så længe, det er nødvendigt. Fjern derefter inhalatoren fra munden, og pust langsomt ud. Opbevar inhalatoren i lodret position efter brug. Luk hætten.
Vent mindst 30-60 sekunder, før du bruger den igen (ny inhalation).