Venlor

Venlor-dk

Aktivt stof: Venlafaxin

Dosering: 75 mg

Pris: €31.97 – €280.06

I dagens verden er det umuligt at undgå stress, som bogstaveligt talt følger os overalt: arbejde, hjem, alle sociale interaktioner og optrædener, nyheder, der kommer fra alle steder. Alt dette fører til angst, panik, depression og endda sammenbrud. Hvis du har brug for støtte, kan et effektivt antidepressivt middel, Venlor, komme dig til hjælp ved at kontrollere de ubalancerede hjernekemikalier, der forårsager depression. Nedenfor vil vi beskrive alle de punkter, der er relateret til brugen af stoffet.

Den bedste løsning er at købe lægemidlet på vores onlineapotek og samtidig lære alle vores fordele at kende: gunstig pris, hurtig levering overalt i landet, mulighed for at købe lægemidlet uden recept med maksimal fortrolighed af dine data.

Hvad er Venlor?

Venlor er et effektivt middel, der kan hjælpe dig med at genvinde roen. Den aktive ingrediens venlafaxin vil stabilisere dig, og som et resultat vil dine tanker blive orienteret i en mere positiv retning.

Indikationer for brug af Venlor

Talrige positive resultater demonstrerer endnu en gang effektiviteten af denne medicin til behandling af:

  • depressive lidelser
  • Panikanfald (anfald af intens, pludselig og uventet frygt under normale omstændigheder);
  • Generaliseret angst (generaliseret og vedvarende angst, der ikke er relateret til specifikke objekter eller situationer);
  • Social angstlidelse (ekstrem frygt for at interagere med andre eller tale foran andre, hvilket forstyrrer det normale liv).
  • Tag denne medicin under opsyn af din læge.

Kontraindikationer for brugen af Venlor

Tag ikke Venlor, hvis du er overfølsom over for venlafaxin eller nogen anden komponent i lægemidlet. Lægemidlet er kontraindiceret ved maniske lidelser, nedsat nyre- og/eller leverfunktion, diabetes mellitus, skjoldbruskkirtelforstyrrelser, hjerteproblemer, kramper, graviditet og amning. Produktet er forbudt for personer under 18 år.

Før behandlingen påbegyndes, skal du spørge din læge, om produktet er kompatibelt med anden medicin, du tager.

Bivirkninger

Venlor, som de fleste lægemidler, forårsager undertiden bivirkninger såsom asteni, kvalme, forstoppelse, diarré, svimmelhed, appetitløshed, søvnløshed eller ejakulationsproblemer hos mænd. Disse bivirkninger forsvinder normalt efter indtagelse af medicinen.

Men hvis du oplever bivirkninger som brystsmerter, humørsvingninger, uregelmæssig hjerterytme, selvmordstanker eller anoreksi, skal du straks informere din læge.

Dosering og administration

Tag denne medicin strengt som anvist af din læge.

Tag medicinen på samme tidspunkt af dagen sammen med et måltid og rigeligt med væske. Tabletten må ikke tygges eller knuses.

Stop ikke behandlingen pludseligt, da det kan forårsage abstinenssymptomer og alvorlige bivirkninger.