Pamelor

Pamelor-dk

Aktivt stof: Notriptylin

Dosering: 25 mg

Pris: €31.73 – €154.23

Depression er meget almindelig hos mennesker, der har været udsat for alvorlig stress, og genetisk disponering fører også til disse tilstande. Antidepressiva kan hjælpe med at bekæmpe depression. Et af dem er Pamelor. Lægemidlet Pamelor bruges til at behandle depression hos voksne.

Du kan købe Pamelor billigt i Danmark på vores hjemmeside. Det er praktisk at købe online uden recept, så du ikke behøver at bruge tid på at stå i kø på apoteket for at finde den rigtige medicin.

Hvad er Pamelor?

Pamelor kommer i tabletform (25 mg) og bruges til at lindre symptomer på depression, angst og overdreven træthed. Den vigtigste aktive ingrediens, nortriptylin, anvendes til behandling af alle former for depression.

Indikationer

Pamelor anvendes til behandling af symptomer på depression.

Anvendelse og dosering

Medicinen tages oralt med en lille mængde væske. Den indledende dosis bør være minimal og gradvist øges; standarddosis for voksne er 25 mg 3-4 gange dagligt. Den maksimale daglige dosis bør ikke overstige 150 mg.

Kontraindikationer

Pamelor tabletter ordineres ikke til børn i tilfælde af overfølsomhed over for lægemidlets komponenter.

Bivirkninger

Behandlingen kan forårsage følgende bivirkninger: hypotension, hypertension, takykardi, arytmi, slagtilfælde, paræstesi i ekstremiteterne, kvalme, opkastning, synsforstyrrelser, allergiske reaktioner, stomatitis, kramper.