Emsam

Emsam-dk

Aktivt stof: Selegilin

Dosering: 5 mg

Pris: €31.55 – €287.73

Forud for udviklingen af en depression er der stærke udløsende faktorer. Det kan være en nærtståendes død, økonomiske vanskeligheder, et brudt forhold eller et stort tab. Nogle gange er det umuligt at håndtere denne lidelse uden passende antidepressiv medicin.

Emsam er et sådant antidepressivt middel, der bruges til behandling af voksne patienter. Du kan købe Emsam til en lav pris og med hurtig levering på vores hjemmeside ved at udfylde en simpel online bestillingsformular. Du kan få din medicin overalt i Danmark og købe den uden recept fra vores apotek, vi har sørget for en god service, og takket være det har vores online apotek allerede mere end en million tilfredse kunder!

Hvad er Emsam?

Emsam er en antidepressiv tablet, der anvendes til behandling af depression og Parkinsons sygdom. Medicinen fås i en dosis på 5 mg; behandlingens varighed og dosis bestemmes af lægen for den enkelte patient.

Indikationer for Emsam

Det er indiceret til behandling af depression, Parkinsons sygdom, Alzheimers demens i en kompleks terapi.

Dosering og administration

Tabletterne skal tages oralt med vand efter et måltid. Dosering af Emsam 5 mg: 1-2 tabletter om morgenen efter morgenmaden eller 1 tablet efter morgenmad og frokost.

Kontraindikationer

Brug ikke Emsam til patienter med overfølsomhed over for stoffets komponenter, psykose, arteriel hypertension, arytmi, endokrine lidelser, glaukom, mavesår, prostata adenom, svær angina, graviditet og amning.

Bivirkninger

Behandling med lægemidlet kan være ledsaget af følgende bivirkninger: svimmelhed, hovedpine, kvalme, angst, hallucinationer, nedsat syn og hørelse, hjertebanken, arytmi, anoreksi, forstoppelse, diarré, søvnløshed.