Vytorin

Vytorin-dk

Aktivt stof: Ezetimibe

Dosering: 30 mg, 20 mg

Pris: €37,51 – €395,77

Kolesterol. Når du hører dette ord, hvilken farve tænker du så på? Kolesterol er i sig selv et stof, der er involveret i syntesen af D-vitamin, kønshormoner, galdesyrer og er ansvarlig for, at kroppens systemer fungerer normalt. Så hvorfor tænker vi altid på højt kolesteroltal på en negativ og frygtindgydende måde? Fordi vores krop producerer både “godt” kolesterol (kolesterol med høj densitet) og “dårligt” kolesterol (kolesterol med lav og meget lav densitet – denne type forbindelse danner plaques i blodkarrene, som kan forårsage koronar hjertesygdom, kolelithiasis).

Det er den sidstnævnte type, der nævnes negativt. Så hvordan kan du beskytte dig mod højt kolesteroltal og dets ubehagelige konsekvenser i form af sygdom? Gå til regelmæssige kontroller, og overvåg dit kolesteroltal nøje. Men hvis dit kolesteroltal allerede er for højt, vil du sandsynligvis få brug for medicin, da de diæter og motionskurser, der ordineres som en del af den første behandlingsfase, ikke altid giver de forventede resultater.

Ud over kost og motion ordineres der som regel ikke bare én, men to slags medicin. Vi vil gerne præsentere dig for en ægte helt inden for lipidsænkende medicin: Vytorin. Hvad gør det så specielt? Det indeholder en kombination af de to aktive ingredienser ezetimib og simvastatin. Ezetimibe reducerer mængden af kolesterol, der absorberes af kroppen. Simvastatin tilhører en gruppe af lægemidler, der kaldes HMG-CoA-reduktasehæmmere eller “statiner”, og sammen virker de effektivt til at normalisere helbredet.

I denne artikel beskriver vi dette mirakelmiddels egenskaber og virkninger og besvarer de oftest stillede spørgsmål, som patienter har, før de starter behandlingen. Du vil også finde ud af, hvor du kan købe dette lægemiddel i Danmark hurtigt, nemt og uden recept. Følg med, det bliver interessant.

Hvor kan man købe Vytorin i Danmark

Du kan købe medicinen på alle apoteker, hvor der sælges receptpligtig medicin. Det eneste, du skal gøre, er at finde det på lager, stille dig i kø og holde dig til gadeapotekernes åbningstider. Men vi råder dig til at bestille Vytorin på vores onlineapotek, fordi du får en række fordele: bekvemmelighed, bedre pris, mulighed for at bestille lægemidlet uden recept og fuld fortrolighed. Er du interesseret? Så gå ikke glip af muligheden for at foretage et af de mest nyttige køb bogstaveligt talt med et par museklik.

Kan jeg købe Vytorin uden recept på et onlineapotek?

På vores onlineapotek er det ikke svært. Vi stoler på vores kunder og giver dig mulighed for at bestille et lægemiddel uden recept og få det på kortest mulig tid, fordi vi er sikre på, at du ikke vil selvmedicinere og skade dig selv uden at konsultere en specialist. Andre apoteker kan kræve en recept.

Overkommelig produktpris

Vi lovede at lade dig ind i hemmeligheden om, hvor du finder den bedste pris for Vytorin. Tillykke, du er kommet til det rette sted. Hvorfor virker prisen på lægemidlet i vores apotek så billig sammenlignet med andre? Det er ganske enkelt. Vi tager ikke nogen ekstra tillæg. Vores direkte kontrakter med kvalitetsmedicinproducenter giver os mulighed for at sende medicin direkte fra deres lagre, hvilket betyder, at vi sparer på dyre apotekslokaler, ekstra personale og relaterede omkostninger. Vi akkumulerer denne økonomi til fordel for vores kunder: bedre priser og yderligere bonusser og rabatter.

Anonymitet

Vi opretholder vores kunders anonymitet. Du kan bestille medicinen og betale kontant ved levering direkte på posthuset. Det er helt sikkert. Hurtig levering til enhver region i Danmark vil være en ekstra bonus til dette fordelagtige køb.

Hvad er Vytorin

Vytorin er en effektiv medicin, der bruges til at reducere “dårligt” kolesterol og triglycerider i blodet, øge “godt” kolesterol (high-density lipoproteiner) og reducere triglycerider (en type kolesterol).

Lægemidlet virker ved at reducere absorptionen af kolesterol i tyndtarmen og mængden af kolesterol, der produceres i leveren. Forsigtig: Produktet hjælper ikke med vægttab og bør kun tages efter lægens anvisning.

Indikationer

Produktet anvendes til at reducere forhøjede kolesterolniveauer ved primær hyperlipidæmi, homozygot sitosterolemi og til at øge high density lipoproteiner.

Kontraindikationer for brug

Lægemidlet er kontraindiceret i tilfælde af allergi over for det aktive stof eller et af hjælpestofferne. Det er også kontraindiceret ved følgende tilstande: leversygdom, nyresvigt, graviditet og amning.

Du må ikke tage følgende lægemidler under behandling med VYTORIN: boceprevir, cyclosporin, danazol, gemfibrozil, nefazodon, telaprevir, visse antibiotika (clarithromycin, erythromycin, telithromycin), svampemidler (itraconazol, ketoconazol, posaconazol, voriconazol) eller visse anti-HIV-lægemidler.

Før du starter behandlingen, skal du tale med din læge og informere ham/hende om eventuelle sygdomme eller allergier og den medicin, du tager. Dette vil forhindre dig i at tage uforenelige lægemidler på samme tid.

Bivirkninger

Generelt tolereres lægemidlet ret godt af patienterne. I nogle tilfælde opstår der dog bivirkninger som åndedrætsbesvær, hævelse af ansigt, læber, tunge eller hals, hovedpine, kvalme, diarré, tilstoppet næse, nysen, ondt i halsen. I sjældne tilfælde kan simvastatin forårsage en lidelse, der fører til ødelæggelse af skeletmuskelvæv, hvilket resulterer i nyresvigt. Hvis følgende symptomer opstår, skal du straks kontakte din læge: muskelsmerter, svaghed, feber, usædvanlig træthed, mørk urin, vandladningsbesvær, lændesmerter, hurtig vægtstigning, mavesmerter, appetitløshed, gulsot (gulfarvning af hud eller øjne), seksuel dysfunktion, søvnløshed, depression.

Dosering og administration

Før behandlingen påbegyndes, skal du kontakte din læge, som vil være i stand til at stille en diagnose og ordinere en passende dosis efter alle diagnostiske manipulationer. Bemærk, at den individuelle dosis kan afvige fra den, der normalt anbefales nedenfor.

Medicinen skal tages som en enkelt daglig dosis om aftenen, uafhængigt af måltider.

Den sædvanlige dosis varierer fra 10 mg/dag til 40 mg/dag.

Den anbefalede startdosis er 10 mg/dag eller 20 mg/dag.

Ofte stillede spørgsmål om at tage Vytorin

Her er de hyppigst stillede spørgsmål, før du tager Vytorin.

Hvor mange gange om dagen skal det tages?

Tag medicinen nøjagtigt som ordineret af din læge. Medicinen tages normalt en gang om dagen om aftenen.

Hvornår begynder medicinen at virke?

Cirka 2 timer efter, at du har taget den.

Hvor mange dage skal det tages?

Produktet skal tages over en længere periode, nøje efter lægens anvisninger.

Tag det før eller efter et måltid.

Medicinen bør tages uafhængigt af måltider.

Hvad man ikke må spise, når man tager Vytorin

Undgå at spise mad med et højt indhold af fedt eller kolesterol. Begræns indtagelsen af alkohol. Følg den diæt, som din læge har ordineret.

Generisk Vytorin

De generiske lægemidler til Vytorin er Ezetimibe og Simvastatin.