Vermox

Vermox-dk

Aktivt stof: Mebendazol

Dosering: 100 mg

Pris: €28,39 – €112,44

Alle er modtagelige for helmintinfektioner, da de kommer ind i kroppen gennem mad, vand og insektbid. Det er ikke kun maven og tarmene, der bliver inficeret; ormene kan også inficere andre organer. Ormemidlet Vermox bruges til at behandle infektioner forårsaget af bændelorm, hageorm og rundorm. Det forhindrer helminternes formering og aktivitet i kroppen.

Du kan købe Vermox og andre lægemidler i vores online apotek uden recept. Hurtig levering i hele Danmark, fordelagtige priser og altid kvalitetsmedicin til vores kunder.

Hvor kan man købe i Danmark

På vores hjemmeside kan kunder bestille Vermox og modtage det på kortest mulig tid. Udfyld en simpel online bestillingsformular og modtag din ordre på det nærmeste leveringskontor. Køb fra os dokumenteret kvalitetsmedicin til fordelagtige priser og med god kundeservice.

Receptfri medicin på online apotek

Spar tid og penge, når du køber medicin: Det er, hvad vi kan tilbyde vores kunder, fordi vi kan købe dem uden recept. Hjemmesiden tilbyder en bred vifte af lægemidler til behandling af forskellige sygdomme.

Overkommelig Vermox Pris

Hvor kan jeg købe billig Vermox? Apoteker opkræver ofte meget høje priser, men vores hjemmeside tilbyder en bred vifte af produkter, som du kan købe billigt og spare penge.

Anonymitet

For kunden er den sikreste mulighed for køb kontant ved levering. Hos os kan du bruge denne service til hurtig levering af dine varer. Dine ordreoplysninger er anonyme, og du behøver ikke at bekymre dig om fortrolighed.

Hvad er Vermox?

Vermox er et lægemiddel til infektionsbehandling, hvis aktive ingrediens er mebendazol, der anvendes til behandling af infektioner forårsaget af hageorm, rundorm, bændelorm og spolorm. Det er et anthelmintisk lægemiddel, der blokerer multiplikation og aktivitet af parasitære infektioner.
Læger anbefaler ikke at tage Vermox som profylakse; kun helminthinfektioner indikeret af testresultater er vejledende.

Lægemidlet er giftigt for leveren og nyrerne, og en læge bør konsulteres for behandling. Profylakse med lægemidlet er kun egnet til at forhindre tilbagefald af indvoldsorm, når der er gået 2-4 uger, siden man tog lægemidlet.

Indikationer for brug af Vermox

Infestationer, som Vermox-tabletter ordineres til: enterobiasis, trichocephaly, ascariasis, ancylostomiasis, necatoriasis.

Vermox Dosering

Vermox tages gennem munden, uden yderligere afføringsmidler eller særlige diæter. Små børn kan knuse tabletten, mens voksne kan tygge eller tage den hel. Brug af medicinen til børn bør overvåges af en voksen.

Ved enterobiasis til børn fra 2 år og voksne patienter: 1 tablet (100 mg) én gang, som skal gentages efter 2-4 uger.

Ved behandling af ascariasis, trichocephaly, hookworm eller blandingsformer af sygdommen: 100 mg (1 tablet) to gange dagligt – morgen og aften. Behandlingsvarigheden er tre dage.

Særlige anvendelser af Vermox

Tabletterne indeholder laktose og er derfor kontraindiceret hos patienter med galaktoseintolerance, laktasemangel eller glukose-galaktosemalabsorptionssyndrom. Undgå at tage mebendazol og medicin, der indeholder metronidazol eller cimetidin på samme tid.
Vermox bør ikke tages under graviditet og amning og til børn under to år. Hos børn under to år er lægemidlet kontraindiceret på grund af risikoen for krampeanfald og ordineres kun, hvis helmintangreb påvirker fødeadfærden.

Vermox-tabletter påvirker ikke fertiliteten eller evnen til at køre eller betjene køretøjer eller andre maskiner.

Kontraindikationer for brug af Vermox

Når lægemidlet er kontraindiceret: i tilfælde af overfølsomhed over for mebendazol og de andre komponenter i præparatet; under graviditet og planlægning; under amning; patienter under to år.

Bivirkninger

Ved lave doser tolereres Vermox godt af patienterne, men i tilfælde af et højt antal parasitter i kroppen kan der observeres mavesmerter og diarré. Bivirkninger af tabletterne er:

  • neutropeni;
  • overfølsomhed;
  • anafylaktiske og anafylaktoide reaktioner;
  • epileptiske anfald;
  • svimmelhed;
  • abdominale lidelser;
  • kvalme og opkastning;
  • luft i maven;
  • Allergiske reaktioner (udslæt, urticaria, ødem);
  • Alopeci;
  • hepatitis.

Ofte stillede spørgsmål

Patienter spørger ofte, om en overdosis af lægemidlet er mulig. Hvis mængden af mebendazol i kroppen overskrides, kan patienter opleve følgende symptomer: spastiske mavesmerter, kvalme, opkastning, diarré. I dette tilfælde er det nødvendigt at udføre ventrikelskylning og tage aktivt kul.

Hvor mange gange om dagen skal man tage Vermox?

Vermox tages i tilfælde af enterobiasis – 1 tablet (100 mg) en gang om dagen, i tilfælde af angreb med andre helminter og blandede angreb – 100 mg to gange om dagen (behandlingsforløbet øges til tre dage). Hvis symptomerne fortsætter, skal behandlingen gentages efter 2-4 uger.

Når Vermox virker

Vermox absorberes ikke i tarmen. Virkningen indtræder 2-4 timer efter indtagelse af tabletten.

Hvornår skal man tage Vermox, før eller efter måltiderne?

Der kræves ingen særlig diæt under behandlingen, og Vermox kan tages før og efter måltider. For at reducere risikoen for gastrointestinale bivirkninger er det bedst at tage tabletterne efter måltiderne.

Kan Vermox tages sammen med alkohol?

Indtagelse af alkohol under behandlingen er strengt forbudt. Vermox’ toksicitet kan øges af ethanol-toksicitet, hvilket kan resultere i lever- eller nyresvigt, toksisk koma og død.