Gyne-lotrimin

Gyne-lotrimin-dk

Aktivt stof: Clotrimazol

Dosering: 20 mg

Pris: €31,78 – €152,56

Statistikker viser, at 75 % af alle kvinder har haft en vaginal svampeinfektion mindst én gang. I de fleste tilfælde er svampene Candida Albicans, men også Candida Glabrata, Parapsilosis og Tropicalis. Kvinderne klager over kløe, brændende fornemmelse, udflåd og smerter ved vandladning og samleje. Gyne-lotrimin vaginalcreme svækker svampecellerne og får dem til at dø.

Du vil finde det mere bekvemt at købe produktet i vores online apotek, hvor vi kun tilbyder kunder kvalitetsprodukter til gunstige priser. Vi stoler på vores kunder og sender medicinen uden recept, levering i hele landet vil være så hurtig som muligt, og du vil være i stand til at betale kontant ved levering.

Hvad er Gyne-Lotrimin?

Cremen er kun til vaginal brug; undgå at komme den på eller i slimhinderne i øjnene. Gyne-Lotrimin dræber svampecellerne og kontrollerer den smertefulde tilstand i kroppen.

Indikationer for brug af Gyne-Lotrimin

Hovedingrediensen er clotrimazol. Det hjælper med at blokere væksten af Candida-svampe og bruges i tilfælde af vulvovaginal candidiasis, trichomonas vaginitis.

Dosering og administrationsmetode

Hver tube creme leveres med applikatorer; den anbefalede dosis er en fuld applikator, som skal anvendes en gang dagligt før sengetid. Produktet skal påføres eksternt på den irriterede hud omkring vagina. Behandlingsvarigheden er 6-14 dage; kuren bør ikke afbrydes, hvis der ses forbedring selv efter et par dage. Cremen bør ikke anvendes, medmindre man er sikker på, at der er tale om en svampeinfektion.

Cremen bør også bruges under menstruationscyklussen, men tamponer bør ikke bruges i denne periode. Samleje bør ikke finde sted under behandlingen.

Kontraindikationer for brug af Gyne-Lotrimin

Må ikke anvendes i tilfælde af allergi over for nogen af komponenterne, feber, kvalme, opkastning, ryg- eller mavesmerter. Det er også forbudt for børn under 12 år. Hvis du ikke er blevet diagnosticeret med en svampeinfektion af en læge, hvis du er gravid eller ammer, hvis du tager anden medicin, eller hvis du har lever- eller blodsygdomme, bør du konsultere en specialist.

Bivirkninger

Al medicin kan have bivirkninger, og Gyne-Lotrimin er ingen undtagelse. Stop med at tage det og kontakt din læge, hvis du oplever nogen af disse symptomer:

  • Allergiske reaktioner;
  • feber eller kulderystelser;
  • ubehagelig vaginal lugt;
  • Vedvarende brændende fornemmelse;
  • blødning;
  • mavesmerter;
  • kvalme og opkastning.