Zyrtec

Zyrtec-dk

Aktivt stof: Cetirizin

Dosering: 10 mg, 5 mg

Pris: €59.83 – €430.76

Hvis du frygter den kommende blomstringssæson og husker alle de ubehagelige øjeblikke med pollenallergi, eller hvis du lider af allergi hele året rundt, er det værd at overveje Zyrtec, som er din redning.

Zyrtec er et moderne produkt til at lindre symptomerne på allergisk rhinitis hos voksne og børn og lindrer sæsonbetingede og helårsallergisymptomer som kløe, nysen, tilstoppet næse, løbende næse og rindende øjne.

Den bedste løsning er at købe medicinen fra vores onlineapotek til landets bedste pris. Bemærk i øvrigt, at du kan bestille medicinen her uden recept.

Hvad er Zyrtec?

Antihistaminet Zyrtec bruges til symptomatisk behandling af patienter med årlig eller sæsonbestemt rhinitis og forskellige former for allergisk konjunktivitis. Det lindrer hudreaktioner på histamin, på specifikke allergener og også på kulde (i tilfælde af kold urticaria).

Indikationer for brug af Zyrtec

Lægemidlet er indiceret til:

sæsonbetinget eller årlig allergisk rhinitis;
allergisk konjunktivitis;
idiopatisk eller kronisk urticaria;
kløende hud;
angioødem.

Kontraindikationer for brug

Som med alle Zyrtec-produkter er der flere kontraindikationer for dets anvendelse, såsom:

  • Individuel overfølsomhed over for det aktive stof cetirizin, over for nogen af hjælpestofferne i lægemidlet, over for hydroxyzin eller over for noget piperazinderivat;
  • Nyreinsufficiens;
  • Graviditet;
  • Laktationsperiode;
  • Arvelig galactoseintolerance, lactasemangel eller glucose-galactose malabsorptionssyndrom;
  • Børn under 6 år (for tabletter) eller 2 år (for dråber).

Potentielle bivirkninger

Produktet er generelt veltolereret af patienter. Følgende bivirkninger er rapporteret sjældent: mundtørhed, hovedpine, døsighed, urinretention, anoreksi, tremor, gastritis, Quinckes sygdom og udslæt.

I tilfælde af bivirkninger skal du stoppe med at tage medicinen og konsultere din læge.

Instruktioner for brug og dosering

Før du starter behandlingen, skal du bede din læge om at rådgive dig om et individuelt regime og en dosering, der passer til dig.

Lægemidlet bør tages om aftenen på grund af den større intensitet af symptomer på det tidspunkt af dagen. Tabletten skal sluges hel, uanset måltider, uden at tygges og med rigeligt vand.

Unge og voksne anbefales normalt at tage 1 tablet om dagen. Børn over 6 år får normalt 1/2 tablet Zyrtec to gange dagligt. Behandlingen hos disse patienter kan startes med 5 mg cetirizin, hvis denne dosis er klinisk effektiv.

Behandlingen varer normalt ca. 7 dage.