Nasonex næsespray

Nasonex-næsespray-dk

Aktivt stof: Fluorometholon

Dosering: 18 g / 140 doz

Pris: €31,78 – €238,37

Sæsonbetinget rhinitis – kender du dette fænomen? Når du forventer tilstoppet næse, nysen, voldsomt næseflåd og flerårig kløe en måned før blomstringens begyndelse. Hvis du endnu ikke har fundet et produkt, der passer perfekt til dine behov, anbefaler vi, at du prøver et effektivt middel, som mange mennesker i Danmark har brugt og åndet frit i et stykke tid nu, under naturens lyse forårsdaggry. Hvad er dette mirakelprodukt? Svaret er enkelt: Nasonex næsespray.

For at undgå allergiske reaktioner anbefales det, at man begynder at bruge det 4 uger før den forventede start på blomstringssæsonen. De følgende afsnit indeholder mange spørgsmål om brugen af Nasonex.

Hvis du allerede kender dens virkninger, er det nu tid til at købe en ny pakke på vores hjemmeside. Du finder de bedste betingelser for bestilling af produktet og den bedst mulige pris. Og ja, du kan nemt købe stoffet online fra ethvert hjørne af landet, og det vil blive leveret til dig på kortest mulig tid.

Hvor kan man købe Nasonex næsespray i Danmark?

Medicinen kan købes online eller på et almindeligt apotek. Det eneste spørgsmål er, hvad du skal vælge: komfort og bekvemmelighed eller en masse tid spildt på at søge efter medicinen på almindelige apoteker. Vi tilbyder dig at studere alle medicinens egenskaber, vælge den mængde, du har brug for, og med blot et par klik bestille den medicin, du har brug for, direkte hjemmefra.

Kan jeg købe Nasonex næsespray fra et onlineapotek uden recept?

Ja, du kan købe Nasonex næsespray på vores hjemmeside uden recept, og inden for få dage vil du modtage medicinen på den adresse, du angiver.

Overkommelig produktpris

Er du på udkig efter de bedste betingelser for at købe medicin? Så er du på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Det er her, du kan få den bedste pris på mange originale lægemidler af høj kvalitet. Vi samarbejder direkte med mange medicinalvirksomheder og leverer medicinen direkte fra deres lagre, hvilket sparer os for en masse penge, fordi vi ikke behøver at leje flere apoteker eller lagre, men kan bruge pengene på at udvikle apoteket og vores kundeloyalitetsprogram.

Anonymitet

Vi ønsker alle at modtage vores indkøb hurtigt og sikkert, og at det firma, vi bestiller fra, er så forsigtigt som muligt med vores personlige oplysninger. Det gælder også ved køb af medicin, hvor vi ofte føler os utrygge nok til at købe visse lægemidler offline, hviske vores navn i farmaceutens øre og ønske at bevare vores anonymitet. På vores apotek kan du få hurtig levering af din bestilling pr. efterkrav, og i løbet af et par dage vil du modtage din medicin uden at rødme samtidig.

Hvad Nasonex er, og hvorfor man skal bruge det

Nasonex har et bredt virkningsspektrum og behandler aktivt tilstande som akut bihulebetændelse uden tegn på alvorlig bakteriel infektion hos voksne og børn over 12 år, sæsonbetinget eller helårsallergisk rhinitis, kæbehulebetændelse og hjælper med at behandle næsepolypper og relaterede symptomer som tilstoppet næse og tab af lugtesans. Det virker ved at reducere nasal hævelse (inflammation).

Indikationer for brug af Nasonex

Nasonex er effektivt til behandling af sæsonbetinget eller allergisk rhinitis hos voksne og børn over 2 år. Det bruges også til profylaktisk behandling af moderat til svær allergisk rhinitis, som anbefales at starte mindst 4 uger før den forventede begyndelse af blomstringssæsonen.

Produktet bruges som supplerende terapi til behandling af akut bihulebetændelse med antibiotika og akut bihulebetændelse uden tegn på alvorlig bakteriel infektion hos voksne og børn over 12 år.

Lægemidlet har vist sig at være effektivt til behandling af polypper i næsehulen og tilknyttede symptomer, såsom tilstoppet næse og tab af lugtesans, hos patienter over 18 år.

Sådan bruges Nasonex næsespray korrekt, og hvilken dosis er nødvendig?

Nasonex findes i 2 doseringsformer, 60 (Nasonex sinus) og 140 doser.
Før du bruger en ny flaske, skal du huske at kalibrere sprayen ved at trykke på pipetten så mange gange som nødvendigt (normalt ca. 10 tryk) for at opnå en jævn forstøvning af næsesprayen.

Hvert tryk frigiver ca. 100 mg suspension indeholdende 50 µg mometason (én dosis). Hvis næsesprayen ikke anvendes i 14 dage eller mere, skal den ensartede forstøvningsprocedure gentages før næste anvendelse (2 tryk er tilstrækkeligt).
Glem ikke at ryste flasken godt før hver brug. Hold sprøjten ren, og hvis den er snavset eller tilstoppet, skal den skylles under rindende varmt vand.

Rådfør dig med din læge, før du starter behandlingen, da den nødvendige dosis kan afvige fra den, der normalt ordineres.

Sørg for at rense næsepassagerne for ophobet slim før hver anvendelse af sprayen. Fjern beskyttelseshætten for at bruge sprayen. Luk det ene næsebor ved at trykke det sammen med en finger. Vip hovedet lidt forover, og hold flasken lodret, og før forsigtigt næseapplikatoren ind i det andet næsebor. Tryk applikatoren fast så mange gange som nødvendigt. Træk vejret forsigtigt ind gennem næsen, og pust ud gennem munden. Gentag i det andet næsebor.

Behandling af sæsonbetinget eller årlig allergisk rhinitis: For voksne og børn over 12 år er den anbefalede profylaktiske og terapeutiske dosis 2 injektioner (50 µg) i hvert næsebor en gang dagligt (samlet daglig dosis – 200 µg). Når terapeutisk effekt er opnået med vedligeholdelsesbehandling, er det rimeligt at reducere dosis til 1 injektion i hvert næsebor en gang dagligt (total daglig dosis – 100 µg). Den maksimale dosis er 400 µg.

Adjuverende behandling af akut bihulebetændelse: For voksne og børn over 12 år er den anbefalede terapeutiske dosis 2 injektioner (50 µg) i hvert næsebor to gange dagligt (samlet daglig dosis – 400 µg). Den maksimale dosis er 800 µg.

Næsepolypper: For patienter over 18 år er den anbefalede dosis 2 injektioner (50 mcg) i hver næsehule to gange dagligt (samlet daglig dosis – 400 mcg). Når den kliniske effekt er opnået, anbefales det at reducere dosis til 2 injektioner i hvert næsebor én gang dagligt (samlet daglig dosis – 200 mcg).

Ved engangsbrug af 1 dosis: ingen effekt på plasmakortison og en reduktion i urinkortisonniveauer.

Hvad er kontraindikationerne for brug af lægemidlet?

Overfølsomhed over for det aktive stof eller andre komponenter i produktet. Brug ikke sprayen under graviditet og amning, medmindre din læge er overbevist om, at den terapeutiske fordel for moderen opvejer den mulige skade på barnet.

Er der nogen bivirkninger ved at bruge Nasonex Nasal Spray?

Længere tids brug kan medføre tørhed eller irritation i næse/hals, slim, blodigt slim og næseblod, sår eller øm næse, hvide pletter i næse eller mund, synkesmerter, synkebesvær, usædvanlig træthed, vægttab, hovedpine, hævede ankler eller fødder, øget tørst, hyppig vandladning, synsproblemer.

I tilfælde af sådanne bivirkninger skal du kontakte din læge.

Hvor længe kan man bruge Nasonex næsespray?

Lægemidlet er ikke effektivt med det samme. Nogle mennesker oplever de første tegn på lindring og effekt allerede efter 2 dage, men der er tilfælde, hvor det kan tage op til 2 uger, før de fulde fordele ved denne medicin begynder at virke.

Når Nasonex bruges til at forebygge sæsonbetingede allergisymptomer, kan det være nødvendigt at begynde at tage medicinen 2-4 uger før blomstringssæsonens begyndelse. Under alle omstændigheder vil din læge beslutte behandlingens varighed baseret på tilstandens type og sværhedsgrad.

Hvad du bør fortælle din læge, før du bruger medicinen

Før du bruger mometason, skal du fortælle din læge eller apoteker, hvis du er allergisk over for mometason, eller hvis du har andre allergier.

Fortæl også din læge om eventuelle øjenproblemer (såsom grøn stær, grå stær), infektioner (herunder tuberkulose, herpes øjeninfektion), nylige næseproblemer (såsom sår, sår, operation).

Hvad kan erstatte Nasonex: Generiske lægemidler

Et generisk lægemiddel er et produkt med det samme aktive indholdsstof som originalen, men til en lidt lavere pris.

Vi anbefaler at bruge Nasonex, fordi billigere lægemidler har vist ringe effekt og mange bivirkninger: næseblod eller allergiske reaktioner.

Blandt de mange generiske produkter af Nasonex er følgende værd at nævne: Momesal Allergo, Momenza, Momat Rhino, Ditamal.