Clarinex

Clarinex-dk

Aktivt stof: Desloratadin

Dosering: 5 mg

Pris: €29,91 – €161,53

Kan du ikke få nok af dine allergier? Er du træt af at kæmpe med symptomer som tilstoppet næse, løbende næse, rindende øjne og evig kløe? Så er andengenerations allergimedicin, Clarinex, her for at hjælpe dig. Lægemidlet er velkendt og værdsat i Danmark, fordi det i modsætning til mange andre allergimediciner ikke giver døsighed og samtidig fjerner allergisymptomerne perfekt.

Du kan købe denne medicin bekvemt, omkostningseffektivt og komfortabelt direkte fra vores onlineapotek, hvor du får venlig service og de bedste priser. Du kan bestille medicinen uden recept.

Hvad er Clarinex, og hvad gør det?

Clarinex er en antihistaminmedicin, der gør det muligt at leve uden allergisymptomer. Det kan også hjælpe mod nældefeber og lindre kløe i tilfælde af kroniske hudsygdomme.

Indikationer for brug af Clarinex

Clarinex anvendes som symptomatisk behandling af:

  • sæsonbetinget allergisk rhinitis;
  • allergisk rhinitis året rundt;
  • idiopatisk urticaria.

Kontraindikationer ved brug af Clarinex

Den vigtigste kontraindikation for Clarinex er individuel intolerance eller følsomhed over for det aktive stof desloratadin, såvel som loratadin eller enhver anden komponent i produktet.

Medicinen bør ikke tages, hvis du har lever- eller nyreproblemer, hvis du er gravid eller ammer. Det ordineres normalt ikke til børn under 2 år.

Under alle omstændigheder er det tilrådeligt at konsultere din læge om samtidig brug af Clarinex med anden medicin, du tager, før du begynder at tage denne medicin.

Bivirkninger af Clarinex

De fleste patienter tolererer Clarinex meget godt, men i nogle tilfælde forekommer almindelige bivirkninger som: hovedpine, svimmelhed, træthed, døsighed, mundtørhed, ondt i halsen, muskelsmerter, kramper, hyperaktivitet.

Men hvis nogen af følgende bivirkninger opstår, skal du kontakte din læge eller tage på skadestuen. Alvorlige bivirkninger omfatter anafylaksi, synkebesvær, trykken for brystet, hvæsende vejrtrækning, hjertebanken, nældefeber, kløe, hævelse eller betændelse i øjnene eller omkring øjnene, ansigtet, læberne eller tungen, åndenød, udslæt.

Dosering og administration

Clarinex fås som tabletter eller som en oral suspension, der kan tages separat fra måltider.

Advarsel: Forsøg ikke at behandle dig selv. Bed din læge om at ordinere en individuel dosis og et behandlingsregime.

Den anbefalede dosis af Clarinex-tabletter til voksne og børn over 12 år er en 5 mg tablet én gang om dagen. Den anbefalede dosis af Clarinex oral opløsning er 2 teskefulde (5 mg i 10 ml) en gang dagligt.