Atarax

Atarax-dk

Aktivt stof: Hydroxyzin

Dosering: 25 mg, 10 mg

Pris: €26,57 – €124,53

Angstlidelser er ved at blive den moderne verdens svøbe. De livsvilkår, vi lever under, er på ingen måde afslappende; tværtimod gør de os mere og mere nervøse og ængstelige. Livets tempo accelererer konstant, arbejdskravene stiger, familiemedlemmer klager mere og mere over manglende opmærksomhed. Og du er ikke klar over, at du går fra at bekymre dig om ikke at aflevere rapporten til tiden, til at bekymre dig om at betale huslånet til tiden, til frygten for at komme for sent på arbejde, fordi den trafikprop, du lige er havnet i, slet ikke vil give sig, og mødet ikke kan flyttes. En familiehistorie?

Ifølge statistikkerne rammer angstlidelser mellem 15 % og 24,5 % af befolkningen i løbet af deres liv, oftest kvinder, og den typiske alder for første manifestation er mellem 20 og 30 år. Angst forhindrer klar tænkning, informeret beslutningstagning og nyttige handlinger. Derudover øger tilstedeværelsen af en angstlidelse risikoen for depression med en faktor på 15 og risikoen for kemisk afhængighed med mere end 20.

Hvis du lider af angstlidelser, er Atarax et velkendt antihistamin og beroligende lægemiddel i Danmark og resten af verden.

For at lære om alle funktionerne i dette mirakuløse værktøj, kan du henvise til vores materiale. Du kan købe stoffet online til den bedste pris i landet på vores hjemmeside. Du behøver ikke at give din læges recept, fordi vi stoler på vores kunder, og vi er klar til at sende din ordre uden recept, men vi kan ikke garantere, at andre apoteker vil gøre det samme.

Hvor kan man købe Atarax i Danmark

Den nemmeste og billigste måde at købe Atarax på er gennem vores online apotek. For at købe medicinen skal du blot udfylde en simpel bestillingsformular, og du vil modtage den direkte hjemme i løbet af kort tid. Intet ekstra besvær.

Atarax uden recept online apotek

Har du nogensinde tænkt på, at vi er villige til at opgive konventioner og sende dig en ordre uden recept, bare hent den på posthuset? Kontakt din læge på forhånd om alle betingelserne for lægemiddelbehandlingen.

Overkommelig Atarax pris

Hvis du kan lide komfort og bekvemmelighed, vil du sætte pris på vores tilgang til prisfastsættelse. Vi opkræver ingen ekstra omkostninger, som normale apoteker ikke kan undgå, så du kan købe officiel medicin direkte fra farmaceutiske virksomheder til en brøkdel af prisen sammenlignet med high street-apoteker. Fordelen er indlysende.

Anonymitet

For at afsløre den næste nuance af fordelene ved at købe online, er det umuligt ikke at nævne anonymitet. Vi værner om vores kunders privatliv. Du kan bestille din medicin og betale for den pr. efterkrav direkte på posthuset. Og hurtig levering vil være en ekstra fordel.

Hvad er Atarax, og hvad bruges det til?

Atarax har en markant anxiolytisk, antihistaminisk, beroligende, febernedsættende og antiemetisk virkning. Ved at reducere koncentrationen af histamin centralt, reducerer det angst, reducerer aggression og producerer en stærk angstdæmpende effekt.

Indikationer for brug

Atarax administreres til patienter under symptomatisk behandling af angst hos voksne, som et beroligende middel under præmedicinering (indledende medicinsk forberedelse af patienten til generel anæstesi under operationen) og også under symptomatisk behandling af kløe.

Kontraindikationer for brug

Som alle lægemidler har Atarax visse kontraindikationer for brug, herunder:

  • Overfølsomhed over for hydroxyzin (det aktive stof) eller over for nogen bestanddel af lægemidlet, herunder cetirizin, andre piperazinderivater, aminophyllin eller ethylendiamin;
  • porfyri;
  • graviditet;
  • laktationsperiode;
  • Arvelig galaktoseintolerance, Lapps laktasemangel eller glukose-galaktosemalabsorption.

Forsigtighed tilrådes ved ordination til patienter, der er tilbøjelige til krampagtige reaktioner, patienter med glaukom, prostatahypertrofi, urinproblemer, gastrointestinale motilitetsforstyrrelser, myasthenia gravis, demens.

Før behandlingen påbegyndes, skal du konsultere din læge og informere ham/hende om eventuelle sygdomme, allergier og medicin, du tager.

Hvad er bivirkningerne?

Nogle mennesker har rapporteret bivirkninger, mens de tager dette lægemiddel, såsom mundtørhed, kvalme, forstoppelse, opkastning, træthed, generel svaghed, feber, takykardi, sløret syn, døsighed, hovedpine, svimmelhed, søvnløshed, rysten, kramper, agitation, forvirring, desorientering, hallucinationer, kløe, erytematøst udslæt, plettet udslæt, urticaria, dermatitis, Stevens-Johnsons syndrom, bronkospasme, anafylaktisk chok.

Afhængig af bivirkningens sværhedsgrad skal du søge akut lægehjælp eller kontakte din læge.

Dosering og administration

Før behandlingen påbegyndes, skal du altid konsultere din læge, som vil beslutte din individuelle behandling og dosering.
Tabletterne indtages oralt med rigeligt vand.
Til symptomatisk behandling af angst, 25-100 mg dagligt i opdelte doser i løbet af dagen eller aftenen.

Standarddosis af Atarax er 50 mg om dagen (12,5 mg om morgenen, 12,5 mg i løbet af dagen og 25 mg om aftenen).

Til symptomatisk behandling af kløe er startdosis 25 mg; om nødvendigt kan dosis øges 4 gange (25 mg 4 gange dagligt).
I svære tilfælde kan dosis øges til 300 mg dagligt.

Hvad anvendes Atarax 25 mg til?

Atarax 25 mg anvendes til behandling af angst, psykomotorisk uro, anspændthed, irritabilitet ved neurologiske og psykiske lidelser.

Hvor lang tid tager det for Atarax at virke?

Atarax har beroligende, antiemetiske og antihistaminiske virkninger. Antihistaminvirkningen begynder ca. 15-30 minutter efter oral administration. Den beroligende virkning begynder 30-45 minutter efter indtagelse af tabletterne og varer i 4-6 timer.

Hvor længe skal man tage Atarax?

Den sædvanlige behandlingsvarighed er 4 uger.

Atarax og Zirtec mod nældefeber

Den døsige bivirkning ved Atarax (som producerer det samme derivat, cetirizin, som den aktive ingrediens i Zirtec) bliver bekæmpet og brugt som en stor fordel. Cetirizin har vist sig at være effektivt mod forskellige former for urticaria. De to lægemidler kan tages på samme tid.

Alkohol kan indtages under behandling med Atarax

Alkohol eller andre beroligende midler bør undgås under behandling med Atarax.

Hvad er forskellen mellem beroligende midler og antidepressiva?

Beroligende midler er medicin til kortvarig lindring af tilstande med følelsesmæssig ustabilitet og mild symptomatisk angst. Antidepressiva har en langsigtet terapeutisk effekt med efterfølgende bedring og overgang til remission af den specifikke tilstand. Atarax henviser til beroligende midler.

Original ELLER Generisk

Den generiske er Hydroxyzine canon 25 mg. Lægemidlerne er næsten identiske, men det generiske indeholder flere hjælpestoffer, som kan forårsage flere allergiske reaktioner.