Yasmin

Yasmin-dk

Aktivt stof: Diphenhydramin, Ethinylestradiol

Dosering: 3,03 mg

Pris: €29.96 – €184.57

P-pillen Yasmin er et præventionsmiddel, der forebygger graviditet og normaliserer menstruationscyklussen. Det bruges cyklisk, da produktet er hormonelt og påvirker livmoderhalsens mikroflora fra den første brugsdag. Køb Yasmin og andre lægemidler til lave priser, vi tilbyder i vores online apotek. Bestilling er let: tilføj de ønskede varer til indkøbskurven på webstedet, udfyld en simpel ordreformular og få medicinen uden recept – de bedste lægemidler og den hurtigste levering i Danmark til vores kunder!

Hvor kan man købe Yasmin i Danmark

Køb Yasmin vil være mere behageligt i vores online apotek. Du kan bestille enhver medicin med bekvemme leverings- og betalingsmetoder. Fremragende priser, gode rabatter og hurtig levering over hele landet!

Yasmin uden recept på onlineapotek

Du kan konsultere behandlingen med en specialist og få medicinen uden recept. Vi stoler på vores kunder og er klar til at sende så hurtigt som muligt.

Overkommelig pris på medicin

Vi er sikre på, at de mest omkostningseffektive lægemidler kan købes på vores hjemmeside. Det er meget billigere end på apoteket, prisen på lægemidler er ofte reduceret, og vi tilbyder gode rabatter ved køb af to eller flere lægemidler.

Anonymitet

Din bestilling vil være anonym og sikker, fordi vi kan bestille den nødvendige medicin kontant ved levering. Hurtig levering i hele Danmark!

Hvad er Yasmin?

Yasmin er en præventionspille. Den bruges også til at normalisere menstruationen hos kvinder mellem 18 og 40 år. Yasmin kommer i form af tabletter med en dosis på 3,03 mg, hvis vigtigste aktive ingredienser er ethyl og drospirenon. Det er et hormonelt lægemiddel, der skal tages i cyklusser. De aktive ingredienser påvirker mikrofloraen i livmoderhalsen, kirtlernes funktion reduceres, mængden af næringsstoffer og slim i livmoderhalsen reduceres, og miljøet for sædbevægelse gøres vanskeligere. Produktet har en effektivitet på 87-90% og har en positiv effekt på kvinders sundhed ved at normalisere hormonbalancen.

Indikationer for brug af Yasmin

Yasmin bruges til at forebygge uønskede graviditeter, hormonelle forstyrrelser, der ændrer menstruationscyklussen, behandling af akne og oppustethed. Præventionsmiddel, der normaliserer menstruationen hos kvinder.

Brugsanvisning og dosering

Pillen tages hver dag på samme tidspunkt, 1 tablet. Det er ikke tilladt at springe en dosis over eller afbryde den, da det reducerer de svangerskabsforebyggende egenskaber og skader kroppen. Efter en 21-dages cyklus er det nødvendigt med en pause på 7 dage. Der kan forekomme en blodansamling under en afbrydelse; dette er en normal reaktion i kroppen.

Kontraindikationer

Det er forbudt at tage Yasmin, hvis patienten lider af følgende sygdomme og symptomer: allergi over for komponenterne i medicinen, brystkræft, nyresvigt, leversvigt, koronar hjertesygdom, diabetes, hypertension, graviditet og amning.

Effektive præventionsmidler fra Alesse til en overkommelig pris.

Bivirkninger

De mest almindelige bivirkninger ved behandling med Yasmin er: kvalme, brystsmerter, arteriel og venøs tromboembolisme, humørsvingninger, depression, nedsat libido, migræne, erythema nodosum, forhøjet blodtryk, allergiske reaktioner (ødem, udslæt, nældefeber), lever- og nyrefunktion, dannelse af galdesten, herpes, porfyri, høretab.

Godartede og ondartede svulster kan udvikles i mælkekirtler og lever.

Ofte stillede spørgsmål

Kan der opstå ændringer i menstruationscyklussen under behandlingen?

Uregelmæssig blødning kan forekomme i de første par måneder, men hvis det fortsætter i mere end tre måneder, bør du informere din gynækolog.

Hvis du bliver gravid, mens du tager Yasmin, skal du straks stoppe med at tage det.

Det er også kontraindiceret under amning, fordi indtagelse af medicinen påvirker mængden af modermælkssekretion, og hormonelle stoffer kan passere over i modermælken og påvirke barnets helbred.

Præventionsmidlets effektivitet påvirkes ikke af rygning og kan tages uden at bekymre sig om, hvorvidt det påvirker evnen til at køre bil eller betjene maskiner.

Hormonelle præventionsmidler nedsætter ikke kønshormonerne; tværtimod kan de nogle gange øge libidoen hos kvinder med uregelmæssig menstruationscyklus.

Hvis præventionen er valgt korrekt til dig, afhængigt af din helbredstilstand og de tests, du har gennemgået, vil du ikke tage på i vægt, og din hud vil blive mærkbart bedre. Alt dette skyldes normaliseringen af den hormonelle baggrund.

Mange produkter har også en vanddrivende effekt, som hjælper med at reducere hævelse og reducere kropsvægten.

Hvor mange gange om dagen

Yasmin-tabletter skal tages en gang om dagen på samme tidspunkt. Det er ikke tilladt at springe doser over eller ændre doseringen.

Hvornår begynder det at virke?

Yasmin begynder at virke fra den første dosis. Hormonet har en øjeblikkelig virkning på livmoderhalsen og ændrer den. Udskillelsen af livmoderhalsslim og næringsstoffer mindskes, og miljøet for sædceller bliver sværere at nå.

Hvor mange dage skal man tage Yasmin?

Præparatet tages regelmæssigt. Efter 21 dage holdes en 7-dages pause, og behandlingen fortsætter, selv om menstruationen ikke er ophørt.

Hvad må man ikke spise under Yasmin-behandling

Mad og frugtsaft forstyrrer ikke optagelsen af præventionsmidlet, og det gør alkoholiske drikke heller ikke; det vigtige er ikke at springe nogen doser over.

Før eller efter spisning

Det er ikke nødvendigt at spise eller springe en dosis præventionsmiddel over.