Sarafem

Sarafem-dk

Aktivt stof: Fluoxetin

Dosering: 20 mg, 10 mg

Pris: €32,95 – €320,55

Når humøret daler, og tristheden tager over, kommer Sarafem til undsætning. Det er en innovativ medicin, der er udviklet specielt til kvinder, der lider af depression og andre psykiske lidelser under præmenstruelt syndrom. Det vil hjælpe med at forbedre dit humør, din søvn, din appetit og dit energiniveau og genskabe din interesse for hverdagen. Vi ved med sikkerhed, at du vil forelske dig i det, ligesom de kvinder i Danmark, der har haft fornøjelsen af at møde ham.

Bliv hængende, så fortæller vi dig mere om Sarafems virkning og egenskaber, og hvis du allerede kender produktet, er det tid til at købe en ny pakke. Du vil blive glad for den fantastiske pris, den hurtige levering og muligheden for at bestille medicinen online uden recept fra din læge.

Hvad er Sarafem?

Sarafem indeholder den aktive ingrediens fluoxetin, som hjælper med at bekæmpe depression og andre symptomer på præmenstruelt syndrom (PMS), såsom irritabilitet, træthed, brystsmerter og hovedpine. Sarafem kan også hjælpe med at forbedre humøret og øge energien i løbet af cyklussen.

Indikationer for brug

Lægemidlet anvendes til behandling af depression, panikanfald, obsessiv-kompulsiv lidelse, visse spiseforstyrrelser (bulimi) og alvorligt præmenstruelt syndrom (præmenstruel dysforisk lidelse).

Kontraindikationer for brug

Sarafem er ret sikkert, men har nogle kontraindikationer, herunder allergiske reaktioner over for fluoxetin, indtagelse af monoaminooxidasehæmmere (MAOI) og anden medicin samt visse hjerte-, nyre- og leversygdomme, diabetes, lavt natriumniveau i blodet, alvorlig dehydrering, kramper, mavesår/tarmblødning, grøn stær (vinkel-lukningstype), bipolar/maniodepressiv lidelse, dokumenterede selvmordsforsøg.

Før behandlingen påbegyndes, skal du informere din læge om al den medicin, du tager i øjeblikket, og om alle dine medicinske tilstande. Dette vil hjælpe din læge med at ordinere det rette regime og den rette behandlingsvarighed.

Bivirkninger

Bivirkninger kan omfatte døsighed, svimmelhed, kvalme og appetitløshed, men de forsvinder normalt af sig selv.

Anvendelsesmetoder og dosering

Før du begynder at tage Sarafem, bør du diskutere dosering, behandlingsregime og behandlingsvarighed med din læge.

Tabletterne tages normalt en gang om dagen, helst om morgenen, uanset måltider. Medicinen tages normalt 14 dage før den forventede menstruation og fortsættes indtil menstruationens begyndelse. Når menstruationen er begyndt, tages medicinen normalt i 6 cyklusser, men behandlingens varighed kan ændres afhængigt af medicinens effektivitet og tolerabilitet.