Provera

Provera-dk

Aktivt stof: Medroxyprogesteron

Dosering: 5 mg, 10 mg

Pris: €27,71 – €219,48

Hvad har kvinder, der nyder frihed og vished om fremtiden, til fælles? De kan stole på et effektivt produkt til styring af reproduktiv sundhed, Provera. Det er et velkendt produkt blandt mange kvinder i Danmark, som er i stand til at løse en lang række kvindelige problemer. Fra at fungere som præventionsmiddel til at behandle livmodertumorer og forskellige dysfunktioner i de reproduktive organer. Vi foreslår, at du lærer denne mirakelkur at kende, og vores informative materiale vil hjælpe dig.

Nå, spørger du måske, men hvor kan man købe denne medicin? Helt sikkert i vores online apotek, fordi det ikke giver mening at lede efter den bedste pris og hurtig levering et andet sted. Denne formel for et perfekt køb er tilgængelig lige her, på vores hjemmeside. Og hvad mere er, vil du nyde den utrolige opmærksomhed fra vores specialister for dit helbred og muligheden for at bestille medicinen uden recept.

Hvad er Provera?

Provera er et lægemiddel, der indeholder hormonet medroxyprogesteron, som er ideelt til mange kvindelige sundhedsproblemer. Det bruges til behandling af forskellige gynækologiske tilstande samt til styring af det kvindelige reproduktive system.

Indikationer for brug

Provera bruges ofte til behandling af menstruationsforstyrrelser, endometriose, uterusfibromer, hormonelle forstyrrelser og dysfunktion i æggestokkene. Det kan også bruges som præventionsmiddel.

Kontraindikationer for brug

En alvorlig kontraindikation er individuel intolerance over for medroxyprogesteron eller et af dets hjælpestoffer. Det anbefales ikke at tage medicinen under graviditet, amning eller hvis du lider af visse sygdomme, såsom trombose, brysttumorer, lever- eller nyrefunktionsforstyrrelser. Før du starter behandlingen, skal du fortælle din læge om al den medicin, du tager i øjeblikket, og alle dine medicinske tilstande. Det vil hjælpe din læge med at ordinere det rette behandlingsregime og den rette behandlingsvarighed.

Bivirkninger

I sjældne tilfælde kan der opstå bivirkninger som svimmelhed, kvalme, mavesmerter og hovedpine. De forsvinder dog normalt hurtigt og kræver ikke behandling. Hvis du oplever alvorlige bivirkninger, herunder allergiske reaktioner, skal du straks kontakte din læge.

Brugsanvisning og dosering

Provera skal tages strengt som ordineret af din læge og i henhold til instruktionerne.

Tabletterne tages oralt efter et måltid med rigeligt vand. Medicinen tages normalt i 5-10 dage, afhængigt af tilstanden. Dette er den mest almindelige dosis, men følg din læges anbefalinger:

  • Postmenopausal brystkræft: 500-1500 mg om dagen;
  • Nyre-, endometrie- og prostatakræft: 100-500 mg pr. dag;
  • Nyre-, endometrie- og prostatakræft (vedligeholdelsesdosis): 500 mg om ugen;
  • kræftkacheksi, anoreksi: 1000 mg pr. dag.