Premarin

Premarin-dk

Aktivt stof: Østrogener, konjugerede

Dosering: 0,625 mg

Pris: €110,71 – €584,53

Overgangsalderen melder sin ankomst. Det virker umuligt at forberede sig på den, men det er heller ikke noget, man kan undgå. Og for at gøre det lettere for dig at overvinde denne tilstand med dens evige humørsvingninger, forfærdelige hedeture og ubehagelige fornemmelser af vaginal tørhed, er Premarin, et sandt idol for kvinder i Danmark, her for at hjælpe dig. En af de største fordele ved Premarin er, at det indeholder naturlige østrogener, som hjælper med at holde hormonniveauet i en kvindes krop afbalanceret i overgangsalderen. Lad os sammen se på de vigtigste spørgsmål om brugen af det.

Du er meget heldig, for at købe denne helt for alle kvinder i overgangsalderen er det ikke længere nødvendigt at udføre unødvendige handlinger og udføre søgninger, du er allerede i et onlineapotek med de bedste priser, hurtig levering, og det er ikke engang nødvendigt at fremvise en recept for at bestille stoffet. Prøv det, og du vil helt sikkert ikke ønske at gå tilbage til de tidligere problematiske måder at shoppe på, da bekvemmelighed og ro i sindet er præcis, hvad den moderne kvinde leder efter i det endeløse kaos i den moderne verden.

Hvad er Premarin?

Premarin er en effektiv behandling af menopausale symptomer, som indeholder konjugerede østrogener udvundet af hoppens urin. Lægemidlet har et bredt virkningsspektrum og kan anvendes i henhold til patientens individuelle behov og indikationer.

Indikationer for brug

Indikationer er menopausalt syndrom, østrogeninsufficiens i menopausen og postmenopausen, postmenopausal osteoporose, dysfunktionel uterin blødning, dysmenoré, amenoré, prostatacancer.

Kontraindikationer for brug

Kontraindikationer for brugen af Premarin omfatter tilstedeværelsen af brystkræft eller østrogenafhængige tumorer, trombofili (modtagelighed for dannelse af blodpropper), genital blødning af uklar karakter, alvorlig kardiovaskulær sygdom, markante lever- eller nyrefunktionsforstyrrelser, allergiske reaktioner på lægemidlets komponenter og graviditet.

Bivirkninger

Mulige bivirkninger af lægemidlet inkluderer hovedpine, kvalme, forhøjet blodtryk og ændringer i din månedlige cyklus. Hvis du oplever alvorlige bivirkninger, især af allergisk art, skal du straks søge lægehjælp.

Anvendelsesmetoder og dosering

Det er kun din læge, der kan bestemme den daglige dosis, behandlingsregime og behandlingsvarighed, du har brug for.

Tabletterne skal tages oralt med rigeligt vand. Den sædvanlige gennemsnitlige dosis til cyklisk brug er 0,625-1,25 mg dagligt i 21 dage med en 7-dages pause for alle indikationer, undtagen for at forhindre laktastase.

I tilfælde af kontinuerlig behandling tages dagligt i 1 dosis. Hvis der er menstruationsblødning, startes behandlingen fra den 5. dag i en menstruationscyklus, og fra den 15. til den 21. dag udpeges også ethvert gestagenpræparat.