Lumigan

Lumigan-dk

Aktivt stof: Bimatoprost

Dosering: 3 ml

Pris: €43.25 – €406.52

Vil du have smukke, tykke øjenvipper? Du behøver ikke at få extensions hver fjortende dag og spilde timer af dit liv på at besøge mesteren. Prøv og værdsæt Lumigan – det perfekte valg for dig! Ingen tid til forklaringer, lad hvert sekund bringe dig tættere på at bestille dette fantastiske produkt og dermed finde de vipper, du drømmer om. Du skal blot bestille Lumigan fra vores online apotek, så er du garanteret den bedste pris, den hurtigste levering og det mest magnetiske look i Danmark!

Hvad er Lumigan?

Lumigan er et innovativt produkt, der er designet til at øge øjenvippernes vækst og styrke dem. Den aktive ingrediens, bimatoprost, accelererer hårenes vækstcyklus og gør dem længere, tykkere og sundere.

Indikationer for brug af Lumigan

Produktet anbefales til behandling af forskellige øjenvippeproblemer, såsom langsom vækst, svaghed og hårbrud. Det øger øjenvippernes volumen og forbedrer deres naturlige skønhed.

Kontraindikationer til brug

Lægemidlet har flere kontraindikationer, såsom graviditet, amning og overfølsomhed over for bimatoprost eller enhver anden komponent i lægemidlet.

Bivirkninger

Generelt er produktet veltolereret af patienterne. I sjældne tilfælde kan det dog forårsage uønskede virkninger, såsom kløe, tørhed, rødme og irritation af øjet. Disse reaktioner er normalt lette at behandle og forsvinder ret hurtigt. Men hvis du oplever alvorlige allergiske reaktioner, skal du straks kontakte din læge.

Brugsanvisning og dosering

For at opnå de bedste resultater anbefales det, at Lumigan anvendes som anvist og under opsyn af en læge. Brug produktet en gang om dagen. Fugt rødderne af de øverste øjenvipper, og stryg langs vækstlinjen i retning fra næsen til tindingerne. Proceduren skal også gentages på det andet øje.