Levlen

Levlen-dk

Aktivt stof: Ethinylestradiol, Levonorgestrel

Dosering: 0,15 mg

Pris: €36,59 – €125,13

P-piller er meget populære blandt kvinder. Det er en moderne præventionsmetode, som ikke kun er effektiv til beskyttelse, men også til at normalisere menstruationscyklussen. Et af disse produkter er Levlen. Det er en hormonpille, som du kan købe til en attraktiv pris på vores onlineapotek. Vi har det bedste udvalg af lægemidler i Danmark med levering overalt i landet. Det, der gør det endnu mere bekvemt for kunderne, er muligheden for at købe lægemidler uden recept!

Hvad er Levlen?

Levlen er en p-pille (levonorgestrel, ethinyl) i en dosis på 0,15 mg. Den bruges til at forhindre uønsket graviditet og til at normalisere menstruationscyklussen.

Indikationer

Prævention, normalisering af menstruationscyklus hos kvinder, dysmenoré.

Dosering og administration af Levlen

Pillen skal tages dagligt, på samme tidspunkt, 1 tablet om dagen. Medicinen tages kontinuerligt i 21 dage, derefter holdes en 7-dages pause, hvorefter kuren fortsættes.

Kontraindikationer

Må ikke ordineres i tilfælde af allergi over for nogen af komponenterne, leversygdom, galdeblæresygdom, endokrine lidelser, dekompenseret diabetes, hypertension, tendens til trombose, anæmi, ondartede tumorer, graviditet og amning.

Bivirkninger

Administration af Levlen kan ledsages af følgende symptomer: arteriel og venøs tromboembolisme, kvalme, mavesmerter, øget libido, brystsmerter, udslæt, nældefeber, vægtøgning, bryst- og leverknuder.