Fosamax

Fosamax-dk

Aktivt stof: Alendronat

Dosering: 70 mg, 35 mg

Pris: €90.04 – €486.19

Lider du af knogleskørhed, og er du på udkig efter en effektiv måde at bekæmpe det på? Fosamax kan hjælpe dig med at bekæmpe denne sygdom og styrke dine knogler. Gå ikke glip af muligheden for at genoprette din knoglesundhed: start behandlingen i dag! Vi er klar til at hjælpe dig. Du skal blot bestille medicinen på vores hjemmeside, og du vil huske dette onlinekøb i lang tid med et smil på læben. Vores upåklagelige service, fordelagtige pris, hurtig levering i hele Danmark og muligheden for at købe uden recept – dette er en formel for et perfekt køb!

Hvad er Fosamax?

Fosamax er en innovativ medicin, der er specielt udviklet til behandling af osteoporose. Det indeholder alendronat, som virker på knoglecellernes niveau, øger deres tæthed og styrker knoglerne. Dette forhindrer yderligere knogledestruktion og reducerer risikoen for brud.

Indikationer for brug

Lægemidlet anbefales til behandling af osteoporose hos postmenopausale kvinder samt hos mænd med høj risiko for knoglebrud. Lægemidlet kan også bruges til at behandle andre knoglesygdomme, såsom osteopeni.

Kontraindikationer for brug

Lægemidlet har nogle kontraindikationer, såsom overfølsomhed over for alendronat eller andre ingredienser i lægemidlet, øsofageale sygdomme, nyre- eller leverdysfunktion, graviditet og amning.

Bivirkninger

Lægemidlet kan forårsage uønskede virkninger såsom kvalme, mavesmerter, forstoppelse, diarré, flatulens, dysfagi, svimmelhed, hovedpine, myalgi, udslæt. Disse symptomer forsvinder normalt ret hurtigt. Men hvis du oplever alvorlige bivirkninger, skal du søge lægehjælp.

Brugsanvisning og dosering

Medicinen tages gennem munden, 30 minutter før det første måltid, med rigeligt vand.

Doseringen af Fosamax kan variere alt efter den enkelte patients behov og tilstand og kan kun bestemmes af en læge efter særlige diagnostiske procedurer.