Femara

Femara-dk

Aktivt stof: Letrozol

Dosering: 2,5 mg

Pris: €78,86 – €411,65

Ifølge statistikkerne er en ud af otte kræftformer, der opdages på verdensplan, brystkræft. Desværre er det den kræftform, der rammer kvinder hårdest. Læger over hele verden insisterer på årlige forebyggende undersøgelser, da de ofte hjælper med at opdage sygdommen i dens tidlige stadier, hvilket betyder, at behandlingen kan startes i tide til at redde en kvindes liv. Hvad er brystkræft? Brystkræft er en sygdom forårsaget af en mutation i cellernes arvemasse. Den starter normalt i mælkegangene eller i kirtelvævets lobuli. I de tidlige stadier mærker man ingen smerte, men der kan være hævelse og fortykkelse af lymfeknuderne i armhulen. Senere kan smerten opleves som en prikkende fornemmelse eller lokal smerte i en af mælkekirtlerne, som ikke er relateret til menstruationscyklus eller ændringer i vejrforholdene. Brystets størrelse, form eller fasthed kan ændre sig, der kan komme blodigt udflåd fra brystvorten eller udslæt i areolaområdet, og brystvorten kan trække sig indad.

Er det muligt at slippe helt af med brystkræft? Som globale statistikker viser, er det muligt at slippe helt af med sygdommen i 98% af tilfældene med den rigtige behandling, hvis brystkræft opdages på et tidligt tidspunkt. På dette stadie er tumoren ikke mere end to centimeter i diameter og kan let fjernes og/eller behandles med medicin. Femara er et af de lægemidler, der kan hjælpe med at bekæmpe brystkræft. Det er et innovativt lægemiddel, der hjælper kvinder med at reducere risikoen for tilbagefald af brystkræft. Du kan lære mere om Femara i vores artikel, hvor vi vil besvare de mest populære og aktuelle spørgsmål om brugen af lægemidlet samt dets egenskaber, kontraindikationer og bivirkninger. Hvis du allerede er bekendt med virkningerne af dette lægemiddel og har brug for at købe en ny pakke – tøv ikke, skynd dig og bestil præparatet på denne hjemmeside og få de mest lækre priser, hurtig levering til enhver region i Danmark. Og ved du hvad ellers? Bestil et lægemiddel i vores online apotek, du får en eksklusiv mulighed for at bestille lægemidlet uden recept.

Hvor kan man købe Femara i Danmark

Har du brug for Femara, men vil ikke spilde tid på at besøge apoteker? Så er vores onlineapotek din redning. Det er nemt, hurtigt og bekvemt at købe din medicin online i Danmark. Bestil din medicin og få en række fordele, som konventionelle apoteker ikke kan tilbyde dig. Du kan placere din ordre når som helst og hvor som helst, selv uden at forlade dit hjem eller kontor. Der er ingen grund til at stå i kø og spilde din tid på at lede efter den rigtige medicin, brug den hellere på at tage dig af dig selv og drikke en kop kaffe med en ven.

Kan jeg købe Femara uden recept?

Du vil ikke kunne gøre dette trick på et normalt apotek. Men vi ønsker at være en rigtig tryllekunstner for dig, så hvis du løber tør for din recept, er det OK. Vi stoler på dig og er overbeviste om, at du ikke vil skade dit helbred ved at selvmedicinere. Bare bestil medicinen på vores hjemmeside uden recept, og du vil modtage den på kortest mulig tid på det nærmeste posthus eller på den adresse, du giver os.

Overkommelig pris på medicin

På onlineapoteket finder du kun fordelagtige priser. Vi stræber efter at tilbyde vores kunder den bedste pris på markedet uden at gå på kompromis med kvaliteten. Når du køber medicin fra vores onlineapotek, kan du være sikker på, at du bruger dine penge på en omkostningseffektiv måde. Derudover har vi ofte kampagner og rabatter, så du kan spare endnu flere penge.

Anonymitet

Når du køber medicin fra vores onlineapotek, kan du være sikker på at være anonym. Alle ordrer og kundedata er strengt fortrolige. Du behøver ikke at bekymre dig om fortroligheden af dine data, da vi ikke videregiver dem til tredjeparter. Du skal blot angive efterkrav og nyde den hurtige levering. Og den tykke emballage, som vi pakker alle produkter ind i, forhindrer enhver i at finde ud af, hvad du har købt.

Hvad er Femara?

Femara er et effektivt lægemiddel mod kræft, der indeholder den aktive ingrediens letrozol, som er en hæmmer af aromatase, et enzym, der er involveret i produktionen af østrogen. Østrogen er et hormon, der kan fremme væksten af brysttumorer. Derfor kan en reduktion af østrogenniveauet reducere risikoen for tilbagefald af brystkræft.

Indikationer for brug

Lægemidlet anvendes til behandling af brystkræft hos postmenopausale kvinder. Det kan også bruges til at behandle kræft i æggestokkene, hvis den ikke reagerer på anden medicin.

Kontraindikationer for brug

Kontraindikationer omfatter overfølsomhed over for letrozol eller enhver anden komponent i lægemidlet, endokrin status karakteristisk for præmenopausal periode, graviditet og amning og reproduktiv alder.

Bivirkninger

Femara er generelt veltolereret af patienter, men nogle bivirkninger kan forekomme ved brug, såsom svimmelhed, kvalme, muskel- og ledsmerter, søvnforstyrrelser, fordøjelsesforstyrrelser og forhøjede kolesterolniveauer i blodet. Tumorsmerter, døsighed, søvnløshed, hukommelsesforstyrrelser, dysæstesi, smagsforstyrrelser, slagtilfælde, tunnelsyndrom, vaginal udflåd eller vaginal tørhed og allergiske reaktioner er også blevet observeret lejlighedsvis. Hvis du oplever bivirkninger, især alvorlige, skal du fortælle det til din læge.

Brugsanvisning og dosering

For at få det maksimale udbytte af Femara, skal du tage det strengt som foreskrevet af din læge. Dosis og varighed af indtagelse bestemmes individuelt for hver patient.
Tabletterne skal tages oralt uafhængigt af måltider, da mad ikke påvirker optagelsen, og de skal skylles ned med den nødvendige mængde vand.

Den anbefalede dosis af Femara er 2,5 mg én gang dagligt. Ved adjuverende og forlænget adjuverende behandling bør behandlingen med Femara fortsættes i 5 år eller indtil tilbagefald af sygdommen. Patienter med metastatisk sygdom bør fortsætte behandlingen med lægemidlet, indtil der er tydelige tegn på sygdomsprogression. I den adjuverende behandling bør sekventiel behandling (letrozol i 2 år efterfulgt af tamoxifen i 3 år) også overvejes. I den neoadjuverende fase bør behandlingen fortsætte i 4-8 måneder for at opnå optimal tumorreduktion.

Ofte stillede spørgsmål

Før vi begynder på noget nyt og uvant, forsøger vi alle at lære så meget som muligt om, hvad der venter os. Nedenfor besvarer vi de hyppigst stillede spørgsmål om Femara.

Hvor mange gange om dagen skal jeg tage medicinen?

Medicinen tages normalt en gang om dagen. Men følg din læges anvisninger. Du må ikke selv reducere eller øge den ordinerede daglige dosis.

Hvornår begynder medicinen at virke?

Lægemidlet har en gennemsnitlig virkning 1 time efter indtagelse, når det tages på tom mave, og 2 timer efter indtagelse.

Hvor længe skal det tages?

Tag lægemidlet strengt som foreskrevet af din læge. Lægemidlet bruges normalt i lang tid, nogle gange op til 5 år.

Hvornår skal det tages: Før eller efter måltider

Medicinen tages gennem munden, uanset fødeindtagelse.

Generiske lægemidler til Femara

Generiske Femara-præparater indeholder det samme aktive stof, letrozol, som den originale medicin. De anvendes til behandling af brystkræft hos postmenopausale kvinder. Det skal dog bemærkes, at kvaliteten af generiske lægemidler kan variere, så det er vigtigt at vælge pålidelige producenter. Disse inkluderer Letrozole, Aralet, Estrolet, Etruzil.