Clomid

Clomid-dk

Aktivt stof: Clomifen

Dosering: 50 mg, 100 mg

Pris: €28.39 – €212.79

Stimulering af æggestokkene er brugen af lægemidler, der indeholder hormoner, som stimulerer væksten af flere follikler på én gang. Clomid er et af de mest almindeligt anvendte lægemidler til ovariestimulation. Clomid er en fertilitetsbehandling, et ovariestimulerende produkt, der også påvirker udskillelsen af gonadotropin, hvilket gør det effektivt ikke kun for kvinder, men også for mænd. Vi tilbyder at købe Clomid og andre produkter til de laveste priser fra Danmark i vores online apotek. Bestil online, og du kan få det overalt i landet uden recept, og hurtig levering vil spare din tid, og du vil være i stand til at starte behandlingen så hurtigt som muligt.

Hvor kan man købe i Danmark

Bestilling af medicin på vores hjemmeside er en mulighed for at spare tid, penge og være sikker på, at varerne er tilgængelige. På onlineapoteket kan du altid se de aktuelle priser, tilgængelighed af nødvendige lægemidler, analoger og vælge en bekvem type betaling og levering.

Medicin uden recept fra et onlineapotek

Vi stoler på vores kunder, og de stoler på os, fordi vi har garanteret medicin af høj kvalitet, venlige rådgivere, der altid hjælper med bestillingsprocessen, og vi kan også få håndkøbsmedicin på det nærmeste udleveringssted.

Overkommelig pris på medicin

På apoteket er prisen meget højere end på vores hjemmeside. Derudover har vi altid rabatter, når du køber to eller flere varer, salgsfremmende varer, så du kan købe medicin af høj kvalitet til lav pris. Det er omkostningseffektivt og praktisk, du kan altid hente den rigtige medicin hjemmefra.

Anonymitet

Vores hjemmeside videregiver aldrig fortrolige kundeoplysninger, så din ordre vil helt sikkert være anonym og sikker, når det kommer til betaling, kan du altid bestille kontant ved levering og betale ved modtagelse. Vi værdsætter din tid, hvor som helst i landet hurtig levering og altid et højt niveau af kundeservice.

Hvad er Clomid?

Clomid er et antiøstrogen, der påvirker østrogenreceptorer i æggestokkene og hypofysen. Når østrogenniveauet er lavt, har det en moderat østrogen effekt, og når østrogenniveauet er højt, har det en anti-østrogen effekt. Ved lave doser øger det udskillelsen af prolaktin, FSH og LH og stimulerer ægløsningen. Ved høje doser hæmmer det gonadotropinsekretionen. Det findes i tabletform i doser på 25 mg, 50 mg og 100 mg. Det vigtigste aktive stof er clomifen.

Indikationer for brug

Tabletterne er ordineret til: infertilitet (anovulatorisk infertilitet, dysfunktionel metroragi, amenoré, sekundær amenoré, postkonceptionel amenoré, galaktoré, polycystisk ovariesyndrom, androgeninsufficiens, Chiari-Frommel-syndrom, oligospermi, nedsat hypofyse-gonadotropisk funktion.

Brugsanvisning og posologi

Til ægløsningsstimulering: 50 mg en gang dagligt, før sengetid, fra den femte dag i menstruationscyklussen; hvis der ikke er nogen menstruation, når som helst. Behandlingen varer 5 dage; hvis ægløsning ikke forekommer, forlænges den i 10 dage, eller dosis øges til 150 mg om dagen. Dosis i en cyklus bør ikke overstige 1 gram. Ægløsning indikeres af en bifasisk basaltemperatur, en stigning i serumprogesteron og en cyklisk stigning i LH-produktionen. Hvis ægløsning finder sted, men graviditet ikke opstår, skal en lignende dosis gentages i den næste behandlingscyklus.

Mænd: 50 mg en eller to gange dagligt, behandling i 3-4 måneder, også overvågning af spermatogram.

Kontraindikationer

Må ikke anvendes i tilfælde af nyre- og leverinsufficiens, uterin blødning af ukendt oprindelse, cyster på æggestokkene, neoplasmer, hypofyseinsufficiens, endometriose, blødninger, graviditet.

Bivirkninger

Clomid-behandling kan forårsage bivirkninger hovedpine, svimmelhed, døsighed, nedsat koncentration, langsommere psykomotoriske og motoriske reaktioner, øget ophidselse, flatulens, kvalme, opkastning, diarré, gastralgi, allergiske reaktioner, vasomotoriske forstyrrelser, hyppig vandladning, polyuri, smerter i underlivet, menoragi, dysmenorré, forstørrelse af æggestokkene, hedeture, nedsat syn, brystsmerter, øget kropsvægt.

Overdosering af lægemidlet

Hvis den ordinerede dosis overskrides, kan der forekomme bivirkninger, som forsvinder, når lægemidlet trækkes tilbage.

Særlige instruktioner

Brug er strengt forbudt under graviditet. Clomid øger sandsynligheden for flere graviditeter. I løbet af behandlingsperioden er systematisk gynækologisk overvågning, ovariekontrol og vaginale undersøgelser nødvendige. Forsigtighed bør udvises ved kørsel eller betjening af motorkøretøjer og under farlige aktiviteter, da stoffet påvirker koncentration og reaktionstid.

Kompatibilitet af Clomid med anden medicin

Clomid-tabletter er kompatible med anden medicin, herunder gonadotropiske hormoner.

Hvor mange gange om dagen tages Clomid?

Ægløsningspiller tages en gang om dagen i henhold til den foreskrevne dosis. For mænd tages de en eller to gange om dagen.

Når det begynder at virke

Efter første brug tager det mellem 36 og 48 timer, før virkningen indtræder. Det er her, ægløsningen indtræffer; hvis den ikke gør det, skal du forlænge behandlingen eller ændre dosis.

Hvor mange dage skal du tage

Behandlingens varighed bestemmes af lægen; for kvinder er det normalt 5 dage; hvis den ønskede effekt ikke opnås, forlænges den til 10 dage, eller dosis øges. For mænd tages pillerne i 3 til 4 måneder.

Hvad man ikke må spise

Der kræves ingen særlig diæt under behandlingen med lægemidlet

Før eller efter spisning

Tabletterne bør tages, før man går i seng.