Cabergolin

Cabergolin-dk

Aktivt stof: Cabergolin

Dosering: 0,5 mg

Pris: €49.61 – €294.70

Nogle gange kan livet give os svære udfordringer, og en af dem kan være hyperprolaktinæmi, dvs. høje niveauer af prolaktin i blodet. Denne tilstand kan forårsage en række problemer, såsom menstruationsforstyrrelser hos kvinder, nedsat libido og erektil dysfunktion hos mænd og forårsage infertilitet hos begge køn. Vil du slippe af med dine hormonelle problemer og nyde et fuldt liv? Cabergolin er præcis, hvad du har brug for! Mange danskere stoler på, at Cabergoline tager hånd om deres helbred. Lad os se nærmere på dette vidunderlige produkt og dets egenskaber. Vi anbefaler dig helhjertet at købe dette lægemiddel direkte fra vores online apotek, fordi du vil få den bedste service, utroligt gunstige priser, hurtig levering til ethvert hjørne af Danmark. Derudover vil du helt sikkert sætte pris på niveauet af tillid til vores kunder, fordi vi giver dig mulighed for at bestille lægemidlet uden recept!

Hvad er Cabergolin?

Cabergolin er et lægemiddel, der indeholder cabergolin, som hjælper med at reducere prolaktinniveauet i blodet. Det er en effektiv behandling af hyperprolaktinæmi og kan forbedre livskvaliteten betydeligt hos patienter, der lider af denne tilstand.

Indikationer for brug

Lægemidlet kan bruges til at behandle forskellige tilstande, der er forbundet med overskydende prolaktin, såsom trøske, menstruationsinsufficiens og mandlig gynækomasti. Cabergolin hjælper også med at stoppe produktionen af modermælk i tilfælde af dødfødsel, abort eller spontan abort. Lægemidlet bruges bl.a. til behandling af hypofysetumorer, som kan være relateret til forhøjede prolaktinniveauer i blodet.

Kontraindikationer for brug

Som al anden medicin har Cabergoline sine kontraindikationer. Det bør ikke anvendes i tilfælde af overfølsomhed over for cabergolin, graviditet, amning, hjertesvigt, nyre- eller leverdysfunktion og ardannelse i maven. Produktet bør heller ikke kombineres med medicin til psykiatriske lidelser (risperidon, quetiapin, olanzapin osv.).

Før du starter behandlingen, skal du informere din læge om alle dine medicinske tilstande, allergier og medicin, du tager i øjeblikket. Dette vil hjælpe din læge med at ordinere et sikkert og effektivt behandlingsregime.

Bivirkninger

Cabergolin kan give bivirkninger som kvalme, opkastning, forstoppelse, hovedpine, svimmelhed, døsighed, svaghed, træthed og søvnforstyrrelser. Disse virkninger kan dog minimeres ved at følge den anbefalede dosis og overvåge dit helbred.

Brugsanvisning og dosering

Før brug bør du rådføre dig med din læge om dosering, doseringsregime og behandlingsvarighed.
Produktet skal tages oralt sammen med et måltid og rigeligt med vand.

Den terapeutiske dosis er normalt 1 mg om ugen, men kan variere fra 0,25 til 2 mg/uge. Den maksimale dosis til patienter med hyperprolaktinæmi bør ikke overstige 4,5 mg/uge.
Til forebyggelse af laktation 1 mg én gang (2 tabletter á 0,5 mg) på den første dag efter fødslen (helst i forbindelse med det første måltid efter fødslen).

Til undertrykkelse af etableret laktation: 0,25 mg (1/2 tablet) to gange dagligt hver 12. time i to dage (samlet dosis 1 mg).
Til behandling af lidelser forbundet med hyperprolaktinæmi:

Den anbefalede startdosis er 0,5 mg om ugen som en enkelt dosis (1 tablet på 0,5 mg) eller i to doser (1/2 tablet på 0,5 mg, f.eks. mandag og torsdag). Den ugentlige dosis bør gradvist øges med 0,5 mg med månedlige intervaller, indtil optimal terapeutisk effekt er opnået.