Aygestin

Aygestin-dk

Aktivt stof: Norethindron

Dosering: 5 mg

Pris: €28,23 – €240,51

Amenoré er en menstruationsforstyrrelse, som rammer kvinder i den fødedygtige alder. Menstruationscyklussen er afbrudt, og menstruationsstrømmen kan være afbrudt i op til seks måneder. Årsagerne er mange, men det mest skræmmende er de mulige konsekvenser, som endda kan føre til infertilitet. Aygestin vil hjælpe dig med at håndtere sygdomme i det kvindelige reproduktive system og forbedre dit generelle helbred. Mange kvinder i Danmark er virkelig taknemmelige for, at du har genoprettet deres kvindelige sundhed og livsglæde. Du finder ud af, hvad Aygestin er, og alt om dets egenskaber og virkning i vores materiale. Og hvis du er på udkig efter en ny lægemiddelpakke – pust ud. Endelig er du på det rigtige sted. Det er i vores online apotek, hvor den bedste pris, hurtig levering og muligheden for at bestille stoffet uden recept venter på dig.

Hvad er Aygestin?

Aygestin er et lægemiddel, der er udviklet til at behandle forskellige sygdomme i det kvindelige reproduktionssystem, såsom endometriose og atypisk blodig udflåd fra livmoderen. Lægemidlet indeholder norethindron, som er en syntetisk analog af hormonet progesteron, der produceres naturligt af kvindekroppen. Det reducerer væksten af endometrievæv, hvilket hjælper med at reducere symptomer på endometriose og blødning.

Indikationer for brug

Lægemidlet anvendes til præmenstruelt syndrom, dysmenoré med forkortelse af den sekretoriske fase, dysfunktionel uterin blødning, cystisk glandulær hyperplasi af endometrium, endometriose, uterin myoma, mastalgi, for at forhindre og stoppe amning.

Kontraindikationer for brug

Lægemidlet har nogle kontraindikationer, såsom overfølsomhed over for norethindron, lever- og nyresygdomme, ondartede bryst- og genitaltumorer og trombose.

Informer din læge om al medicin, vitaminer og kosttilskud, du tager. Din læge vil være i stand til at udarbejde en korrekt medicineringsplan for at undgå negative lægemiddelinteraktioner.

Bivirkninger

Aygestin kan forårsage uønskede virkninger som svimmelhed, kvalme, opkastning, menstruationsforstyrrelser, humørsvingninger, søvnproblemer, akne, vægtforøgelse og brysthævelse. Disse bivirkninger forsvinder normalt ret hurtigt. Hvis du oplever alvorlige bivirkninger, skal du straks søge læge.

Brugsanvisning og dosering

For at opnå de bedste resultater bør Aygestin anvendes som anvist og under lægeligt tilsyn. Tabletterne tages oralt med rigeligt vand. Medicinen tages normalt et par dage om måneden, afhængigt af årsagen til behandlingen.