Alesse

Alesse-dk

Aktivt stof: Levonorgestrel, Ethinylestradiol

Dosering: 0,18 mg

Pris: €35,06 – €273,43

P-piller er en moderne præventionsmetode, som påvirker kvindens seksuelle og reproduktive funktion. Den bruges ikke kun til at forhindre graviditet, men også til at behandle gynækologiske sygdomme.

Du kan købe Alesse p-piller til den bedste pris i Danmark på vores side. Køb online på vores apotek – det er hurtig levering, venlig service og muligheden for at købe medicin uden recept! Takket være vores kundeservice har vores onlineapotek allerede mere end en million tilfredse kunder!

Hvad er Alesse?

Alesse er et kvindeligt præventionsmiddel, der fås i tabletform. De vigtigste stoffer er ethinylestradiol og levonorgestrel. For at opnå effektiv prævention skal pillen tages regelmæssigt uden at springe måltider over.

Indikationer

Alesse bruges som præventionsmetode og i tilfælde af funktionelle forstyrrelser i menstruationscyklussen, dysmenoré.

Dosering og administration

En tablet tages dagligt i den rækkefølge, der er angivet på pakningen, i 21 dage. Tabletterne skal tages på samme tid med en lille smule vand.

Den næste pakke tages efter en uges pause. Menstruationen indtræffer normalt efter indtagelse af den sidste tablet i 2 eller 3 dage.

Kontraindikationer for brug af Alesse

Overfølsomhed over for stoffets komponenter, endokrine sygdomme, lever- og galdeblæresygdomme, dekompenseret diabetes, forhøjet blodtryk, tendens til trombose, ondartede svulster, graviditet og amning.

Bivirkninger

De hyppigste bivirkninger ved at tage Alesse er kvalme, hovedpine, arteriel og venøs tromboembolisme, nedsat humør, overfølsomhed, brystspændinger, forhøjet blodtryk, lever- og nyrefunktionsforstyrrelser og øget kropsvægt.