Eurax

Eurax-dk

Aktivt stof: Crotamiton

Dosering: 20 g

Pris: €29.30 – €193.40

Lad os tale om en fantastisk medicin, der kan hjælpe dig med at slippe af med hudgener, hvad enten det er kløe eller solskoldning: Eurax. Mange mennesker i Danmark har længe foretrukket det til behandling af mange forskellige hudtilstande. Vi vil dele egenskaberne og anvendelserne af denne vidunderlige hudhealer.

Den bedste løsning er at købe det på vores online apotek til den bedste pris i landet. Bemærk i øvrigt, at du kan bestille medicinen her uden recept.

Hvad er Eurax?

Eurax er en creme, der indeholder hydrocortison og crotamiton, aktive ingredienser med kløestillende og antiinflammatoriske egenskaber. Det er en hurtig og effektiv behandling, der giver langvarig lindring til dig og din familie og hjælper med at tackle kløe og hudirritation.

Indikationer for brug

Produktet kan bruges til at behandle mange typer hudsygdomme som eksem, dermatitis, nældefeber, skoldkopper, solskoldning, insektbid, pedikulose og allergisk udslæt.

Kontraindikationer for brug

Anbefales ikke, hvis du er allergisk over for ingredienserne eller lider af akutte ekssudative dermatoser. Du bør også undgå at bruge denne creme på irriteret eller beskadiget hud.

Bivirkninger

Bivirkninger kan omfatte svie, irritation og rødme af huden. Hvis du oplever ubehag efter brug af cremen, skal du straks ophøre med at bruge den og kontakte en læge.

Metode til påføring

Anvendelsen af produktet er meget enkel. Påfør cremen på de berørte områder af huden 2-3 gange om dagen, og gnid den forsigtigt ind, indtil den er helt absorberet. Medicinen lindrer irritationen i 6-10 timer efter hver brug. Konsulter din læge før brug, og han/hun vil ordinere et individuelt behandlingsregime og dets varighed.