Elimite

Elimite-dk

Aktivt stof: Permethrin

Dosering: 30 g

Pris: €27,19 – €88,36

Pedikulose lyder lige så slemt, som det ser ud. Og det får dig til at klø hele tiden. Hvad er det? Et angreb af lus i håret. De lever hovedsageligt på hovedet, lever af menneskeblod og spredes let. Hvis du støder på et sådant problem, kan Elimite være din pålidelige hjælper i kampen mod disse ubehagelige insekter.

Den bedste løsning er at købe denne medicin fra vores onlineapotek så hurtigt som muligt og slippe af med de irriterende parasitter. Og på samme tid vil du lære alle vores fordele at kende: gunstig pris, hurtig levering til ethvert specificeret punkt i landet, mulighed for at købe medicinen uden recept.

Hvad er Elimite?

Elimite er en antiparasitær medicin, der indeholder permethrin, et insekticid, som kan dræbe lus og fjerne kløe, hudirritation og rødme.

Vejledning til brug

Produktet anbefales til behandling af hovedlus og fnat.

Kontraindikationer for brug

Produktet har flere kontraindikationer, såsom en allergisk reaktion på permethrin eller andre ingredienser i produktet. Det anbefales heller ikke til brug under amning. Må ikke anvendes til børn under 2 måneder. Kontakt en sundhedsplejerske, før behandlingen påbegyndes.

Bivirkninger

Bivirkninger kan være tør hud, svie, irritation og kløe på applikationsstedet. Disse virkninger er dog normalt midlertidige og forsvinder, når produktet seponeres.

Brugsanvisning og dosering

Kontakt din læge, før du begynder at tage medicinen. Det er din læge, der ordinerer den nøjagtige dosis af medicinen, du har brug for.

Denne medicin er kun til brug på huden. Må ikke anvendes på åbne sår eller snitsår. Hvis du får medicinen i øjnene eller munden, skal du skylle dem med vand.

Brug medicinen ved at påføre cremen på ren, tør hud over hele kroppen undtagen ansigt og hoved. Lad cremen sidde på huden i flere timer, og vask den derefter af med vand. Det anbefales at gentage proceduren efter 7-10 dage for at opnå maksimal effekt.