Differin

Differin-dk

Aktivt stof: Adapalene

Dosering: 15 gr

Pris: €102.06 – €280.66

Akne er et hudproblem, der kan opstå i alle aldre, men teenagere er de hårdest ramte. Det er kendetegnet ved hudorme, hvide hudorme og dyb betændelse i ansigtet, på halsen, ryggen og brystet. Akne skyldes en overdreven produktion af talg, som tilstopper kanalerne sammen med flager af død hud. Det kan skyldes hormonelle ubalancer, stress, dårlig kost og andre faktorer. Behandling af akne kan involvere brug af topisk medicin som Differin, der hjælper med at reducere antallet af mikrokomedoner og inflammatoriske elementer i huden. Det anses for at være en af de bedste aknebehandlinger i verden. Nedenfor forklarer vi mere detaljeret fordele og ulemper (mulige bivirkninger) ved brugen af det.

Og vi anbefaler dig at købe denne medicin fra vores onlineapotek. Du vil ikke kun være tilfreds med prisen og den hurtige levering til enhver region i landet, men også med muligheden for at bestille lægemidlet uden recept.

Hvad er Differin?

Differin er en gel til udvortes brug, som indeholder adapalen, den aktive ingrediens, der bruges til behandling af akne. Det virker ved at reducere antallet af mikrokomedoner og inflammatoriske elementer, der forårsager hudproblemer.

Indikationer for brug

Indikationer for brug omfatter behandling af akne af varierende sværhedsgrad, herunder moderate og svære former. Det kan også hjælpe med at reducere forekomsten af fine linjer og andre tegn på hudens aldring.

Kontraindikationer for brug

Differin har flere kontraindikationer, herunder individuel intolerance over for nogen af dets komponenter og brug sammen med andre retinoidholdige produkter. Før du starter behandlingen, skal du informere din læge om al den medicin, du tager i øjeblikket, og om alle dine medicinske tilstande. Dette vil hjælpe din læge med at ordinere det rette regime og den rette behandlingsvarighed.

Bivirkninger

Bivirkninger kan være tørhed, afskalning, irritation og rødme af huden. Disse reaktioner opstår normalt i begyndelsen af behandlingen og kan aftage med tiden. Hvis du oplever ubehag eller alvorlige allergiske reaktioner, skal du straks kontakte din læge.

Brugsanvisning og dosering

Påføringsmetoden er at påføre et tyndt lag gel på de berørte områder af huden en gang om dagen, inden du går i seng. Varigheden af behandlingen bør bestemmes af lægen afhængigt af hudens tilstand. Den terapeutiske effekt udvikler sig normalt efter 4-8 ugers behandling, en varig forbedring opstår efter 3 måneders behandling, mange kunder bemærker de første resultater inden for et par dages brug.