Betnovat

Betnovat-dk

Aktivt stof: Betamethason

Dosering: 20 g

Pris: €27.64 – €44.77

Ren, sund og glødende hud er en indikator for sundhed og ungdommelighed. Vi ønsker alle at se godt ud og føle os friske på den ene eller anden måde. Men nogle gange kan vores planer og ønsker blive forpurret af den barske virkelighed. Hvis du lider af forskellige hudproblemer som eksem, psoriasis, dermatitis eller allergiske reaktioner, kan Betnovate være din trofaste hjælper til at behandle dem. I vores materiale vil vi forklare, hvad dette mirakelprodukt handler om.
Du vil lære om dets egenskaber og dets anvendelse, såvel som visse risici, såsom bivirkninger.

Vi anbefaler dig at købe denne aktive allierede i kampen for klar hud fra vores onlineapotek. Du vil helt sikkert nyde at være vores kunde, fordi vi ud over fremragende service altid er klar til at tilbyde dig de bedste priser, hurtig levering og køb af originale lægemidler uden recept.

Hvad er Betnovate?

Betnovate er et potent betamethason-baseret hormon, der hjælper med at reducere inflammation, kløe og irritation i huden samt reducere rødme.

Indikationer for brug

Betnovat anbefales til behandling af en bred vifte af hudsygdomme som eksem, psoriasis, dermatitis, Hyde’s nodular scabies (fremkomst af halvkugleformede knuder på huden på ekstremiteterne), neurodermatitis (inflammatorisk hudsygdom forårsaget af lidelser i centralnervesystemet), lupus erythematosus og allergiske hudreaktioner. Det kan også bruges som et supplerende middel sammen med andre steroider til behandling af generaliseret erythrodermi.

Kontraindikationer for brug

Kontraindikationer omfatter individuel intolerance over for betamethason eller andre ingredienser samt svampe- og virusinfektioner i huden. Anbefales ikke under graviditet og amning. Må ikke anvendes til behandling af dermatoser hos børn under et år, herunder dermatitis og bleudslæt.

Før du starter behandlingen, skal du kontakte din læge og informere ham/hende om alle medicinske tilstande og medicin, du tager i øjeblikket, så det korrekte regime og behandlingens varighed kan bestemmes.

Bivirkninger

Bivirkninger kan omfatte forskellige hudreaktioner som tørhed, svie, irritation, rødme og kløe samt forværring af hudtilstande. Ved korrekt brug kan bivirkningerne dog være minimale.

Hvis du oplever nogen af de alvorlige bivirkninger, skal du straks stoppe med at bruge produktet og kontakte din læge eller søge øjeblikkelig lægehjælp.

Brugsanvisning og dosering

Lægemidlet anvendes ved at påføre et tyndt lag creme eller salve på de berørte områder af huden 2-3 gange dagligt, indtil der sker en forbedring. Derefter bruges det en gang dagligt som en vedligeholdelsesdosis. Varigheden af brugen af Betnovate bør aftales med din læge, da hormonel medicin kan have en række begrænsninger.